• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Aseară, Leii au donat 100.000 de euro unei asociații care se ocupă de educația financiară a copiilor

Aseară, Leii au donat 100.000 de euro unei asociații care se ocupă de educația financiară a copiilor

Aseară, Leii au donat 100.000 de euro unei asociații care se ocupă de educația financiară a copiilor

Ediția de aseară Imperiul Leilor a condus pentru a cincea oară consecutiv topul audiențelor pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Show-ul a înregistrat 8.2 puncte de rating și 21.9% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 5.5 puncte de rating și 14.7% share. 

Imperiul Leilor ne arată că orice vis se poate realiza prin muncă susținută și creativitate, dar mai mult decât atât, ne oferă posibilitatea de a învăța despre lumea afacerilor și finanțelor.

În ediția de aseară, cei 5 investitori au asistat încântați și impresionați la prezentarea Ligiei Georgescu Goloșoiu, președintele Asociației pentru Promovarea Performanței în Educație, o asociație non-profit care desfășoară proiecte de educație financiară pentru copiii din România.

La Imperiul Leilor a venit să prezinte proiectul de educație financiară pentru 2020/2021, pentru care are nevoie de 100.000 de euro. Ideea Ligiei de a introduce educația financiară în școlile și grădinițele din România a venit acum 13 ani, din nevoia de a-și educa propriul copil.

Atunci a început să îi predea lecții economice iar acum, prin prisma programelor educaționale derulate, Ligia a pregătit peste 500.000 de copii. Leii  au fost impresionați de munca sa și au oferit, fiecare dintre ei, câte 20.000 de euro asociației non-profit. În plus, Cristian Onețiu s-a oferit să realizeze un video de educație antreptrenorială, iar profitul obținut va fi donat tot asociației.


Mohammad Murad le-a oferit spații pentru tabere la mare, iar Dragoș Petrescu le-a dat oportunitatea de a desfășura programe de internship în cadrul afacerilor sale din industria ospitalității. „Investiția noastră este în proiectul tău, iar profitul nostru reprezintă educația acestor copii.

Este un proiect social, este un proiect prin care copiii pot înțelege mai bine educația financiară și care ajută la dezvoltarea generației lor în viitor.” Dragoș Petrescu

Ligia nu a venit singură, ci însoțită de o mică parte dintre copiii care au participat la programele sale de educație financiară, elevii de la Liceul Teoretic Marin Preda. Cei 5 investitori au fost încântați de cunoștințele financiare ale elevilor, felicitându-i atât pe ei, cât și pe Ligia pentru implicarea în educația financiară a copiilor. 

Nu rata Imperiul Leilor, în fiecare miercuri, de la 20:30, la PRO TV!

Imperiul Leilor – Investeşte în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni