Cele mai trăsnite idei de afaceri prezentate la Dragons' Den / Imperiul Leilor

Cele mai trăsnite idei de afaceri prezentate la Dragons' Den / Imperiul Leilor

De-a lungul timpului, emisiunea Dragons' Den (în română - Imperiul Leilor, în SUA și Marea Britanie  - Shark Tank) le-a dat ocazia diverșilor antreprenori să prezinte cele mai nebunești idei de afaceri, unele absolut geniale, altele de-a dreptul sărite de pe fix.

În timp ce unii dintre concurenți au fost refuzați, alții au devenit celebri peste noapte și au primit bani buni pentru a-și pune în practică ideile. Iată, mai jos, unele dintre cele mai năstrușnice idei de afaceri prezentate vreodată la TV.

Shark Tank, SUA : LICKI Brush

Considerat ”cel mai ciudat produs din istoria emisiunii” – iar la Shark Tank se poate spune că s-au perindat o grămadă de idei năstrușnice - LICKI Brush este un dispozitiv de plastic care le dă șansa proprietarilor să își lingă pisica. Prezentată de Tara și Jason O'Mara, inedită perie nu a impresionat juriul, iar cuplul, care își dorea o finanțare de 300.000 de dolari, a plecat acasă cu mâna goală. 

Ai o idee de afacere trăsnită, ieșită din comun, și cauți o investiție pentru a te dezvolta? Înscrie-te la casting pentru prima ediție a emisiunii Imperiul Leilor și fă-i pe investitori să-și dorească să te fi cunoscut mai devreme! Înscrieri AICI.

Shark Tank, Australia: Donugs

O idee de afaceri pe cât de trăsnită pe atât de amuzantă a fost prezentată în versiunea australiană a show-ului ” Dragons' Den”/ Shark Tank. Este vorba despre o gustare decadentă, care constă în combinarea unui șnițel de pui cu o gogoașă. Inventatorii Crag Carrick și Rachel Dutton au primit 70.000 de dolari de la unul dintre jurați, în schimbul a 25% din afacerea lor, care, bineînțeles, s-a dovedit de succes. 

Dragons' Den, Cehia – Casele cu chip de om

Gemenii Michal și Lubomir au făcut senzație cu propunerea lor de afaceri în versiunea din Cehia a emisiunii, prezentând Casa cu chip de om. Frații au venit pentru a primi finanțare pentru ideea lor, doar că modelul copilăresc nu i-a convins pe potențialii investitori, care abia s-au abținut să nu râdă în hohote. 

Imperiul leilor, Germania: HappyPo

Una dintre cele mai trăsnite idei din versiunea nemțească a show-ului este HappyPo. Gadget-ul arată ca o periuță electrică însă, de fapt, este un mini bideu portabil. Dispozitivul, care nu necesită baterii sau încărcător, reprezintă o metodă eco-friendly de a economisi hârtie igienică. Inventatorii Oliver Elsoud și Frank Schmischke au primit o infuzie de 135.000 de dolari în schimbul a 25% din afacerea lor. 

Toți ți-au spus că nu se poate și că visezi prea sus. Noi vrem să încercăm! Vino în București pe 2 și 3 noiembrie de la ora 10:00 la sediul PRO TV din bulevardul Pache Protopopescu 105. Imperiul Leilor, investește în tine!

 

Dragons' Den, Marea Britanie: Tingotang

Ce spuneți despre această idee? O serie de bijuterii pentru oamenii singuri care semnalizează statutul lor în viața sentimentală. Clare Sagar și Gill Kirtland au venit cu această idee, de bijuterii Tingotang, în fața investitorilor, care au descris-o însă ”jenantă” și ”ridicolă” și au refuzat, într-un final, să le ofere suma pretinsă, de 130.000 de dolari. 

Ai o idee de afacere trăsnită, ieșită din comun, și cauți o investiție pentru a te dezvolta? Înscrie-te la casting pentru prima ediție a emisiunii Imperiul Leilor și fă-i pe investitori să-și dorească să te fi cunoscut mai devreme! Înscrieri AICI.

Shark Tank, SUA: The Skinny Mirror

Luând drept exemplu oglinzile care deformează din casele de amuzament de pe la bâlciuri, Belinda Jasmine a creat The Skinny Mirror, o oglindă care face pe oricine să pară cu 5 kilograme mai slab. Jasmine și-a prezentat ideea în fața investitorilor și a cerut 200.000 de dolari în schimbul a 20% din afacere, însă propunerea ei a fost respinsă pe motiv că ar promova un standard de frumusețe nerealist. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni