Cine este Monica Cadogan, primul investitor de la Imperiul Leilor

Cine este Monica Cadogan, primul investitor de la Imperiul Leilor

PRO TV anunță primul investitor din Imperiul Leilor Monica Cadogan, fondatorul celui mai mare business de home-deco din sud-estul Europei!

PRO TV pregătește Imperiul Leilor, o nouă emisiune de divertisment adresată celor care au deja o afacere sau o idee de business și vor să își vadă visul finanțat!

Unul dintre investitorii care vor trebui să fie convinși pentru a finanța aceste afaceri este Monica Cadogan, CEO al companiei Vivre, cel mai mare brand de home-deco din sud-estul Europei. În cei 7 ani de la lansarea companiei, Monica Cadogan a reușit să construiască un business de succes în nouă țări din sud-estul Europei, printre care se află Bulgaria, Ungaria, Croația și Polonia.   

Mamă a patru copii, Monica reprezintă antreprenorul model care combină cu naturalețe rolul de mamă și cel de lider în afaceri. Crede despre ea că este un maratonist și are talentul de a demonstra că nimic nu e imposibil atunci când ai un plan și îți dorești cu adevărat să îl duci la capăt. Televiziunea este o nouă provocare pentru Monica, pe care o acceptă cu brațele deschise. 

Când vorbim despre un business de succes, nu există idei bune sau rele, există doar planul potrivit, pe care trebuie să îl construiești și să îl duci la bun sfârșit. Un antreprenor trebuie să fie asemenea unui alergător de cursă lungă, adică să fie pregatit atât mental, cât și fizic pentru maratonul învățării. Pentru mine participarea la Imperiul Leilor vine la pachet cu mult entuziasm. Cât despre misiunea mea, pot spune că sunt gata să demonstrez că nimic nu este imposibil!”, a declarat Monica Cadogan, unul dintre investitorii de la Imperiul Leilor. În emisiune, Monica va urmări cu atenție și va investi în modelele de business care au potențial de a trece granițele țării, la fel cum a făcut și propria companie.



În emisiunea Imperiul Leilor, Monica va trebui să simtă potențialul ideilor de business și cea care o va convinge va primi finanțare din partea ei! Însă nu numai concurenții vor simți tensiunea competiției, ci și cei care vor finanța ideile de business! Va fi Monica pregătită să lupte împotriva celorlalți investitori pentru a câștiga supremația asupra unei idei de business?

***

Imperiul Leilor este un format de televiziune care duce tensiunea la un nivel extrem de ridicat și este produs în peste 30 de țări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel, ajungând astfel pe toate continentele. Formatul îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potențialul ei și să lupte ca niște lei ca să câștige supremația asupra propunerii respective. Dar nu puțini vor fi cei care vor plecă acasă fără a obține finanțarea dorită.

Imperiul Leilor – Hai să îți vezi visul finanțat!

Urmărește și pe Instagram și pe Facebook!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni