• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor. Cine e Alexandru Ion, tânărul care și-a transformat pasiunea pentru jocuri în afacere profitabilă

Imperiul Leilor. Cine e Alexandru Ion, tânărul care și-a transformat pasiunea pentru jocuri în afacere profitabilă

Imperiul Leilor. Cine e Alexandru Ion, tânărul care și-a transformat pasiunea pentru jocuri în afacere profitabilă

Alexandru Ion a fost o gură de aer proaspăt pentru investitorii de la Imperiul Leilor, în ediția a 5-a a emisiunii de la PRO TV. Leii s-au bătut în oferte pentru a-l atrage în parteneriate din care să aibă de câștigat.

Alexandru Ion are 29 de ani și „o căruță” de idei crețe. Una dintre ele i-a schimbat viața în 2015 și i-a deschis noi oportunități de dezvoltare.

„Am cumpărat un bar cu tematică de jocuri video, de pe bulevardul Regina Elisabeta (în București – n. red.). Sincer, aveam nevoie de o scuză ca să mă joc pe calculator după vârsta de 25 de ani. Și soluția creativă a fost să mă fac om de afaceri”, s-a prezentat, scurt, Alexandru Ion.

Tânărul i-a cucerit din prima pe investitorii de la Imperiul Leilor, cărora le-a prezentat ideea sa de afacere drept o soluție sigură pentru ca ei să realizeze profit rapid.

Înconjurându-se de tineri pricepuți și la fel de entuziaști, Alexandru a creat, „probabil cea mai mare sală de net din sud-estul Europei”. Zi de zi, pe 100 de calculatoare, 100 de tineri se joacă, în rețea sau pe cont propriu, în sala sa de gaming.

Însă, tânărul a cerut 200.000 de euro de la Lei pentru a raliza o altă investiție: producția de video pentru jocuri. Deși nu lucrează cu așa ceva zi de zi, antrepreorii de la Imperiul Leilor au fost convinși de Alexandru că pot face profit dacă se asociază cu el și s-au întrecut în oferte. Cine a câștigat și ce pretenții a avut aflați din video-ul de mai jos.

Imperiul Leilor – Investește în tine!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni