Imperiul Leilor își deschide porțile miercuri, 12 februarie, la PRO TV

Imperiul Leilor își deschide porțile miercuri, 12 februarie, la PRO TV

Antreprenori din toată țara s-au înscris la Imperiul Leilor cu dorința de a-și vedea visul finanțat! Cine sunt cei care au reușit să convingă investitorii să le finanțeze afacerea, aflăm începând din 12 februarie, la PRO TV.

Oamenii de afaceri au sarcina deloc ușoară de a-i convinge pe investitori cu planuri și cifre de afaceri bine documentate, dar în același timp vor trebui să poată gestiona discuția cu aceștia, să răspundă provocărilor care le vor fi aduse și să demonstreze că sunt suficient de pregătiți pentru a pune în practică planul de business. Cum orice investiție presupune și riscuri, investitorii vor analiza proiectele propuse din toate punctele de vedere și vor decide care sunt ideile de business din Imperiul Leilor cu potențial de dezvoltare. 

Cristian Onețiu, care conduce Life Care Corp & BioLogistic, Dragoș Petrescu, președintele grupului City Grill, Daniela Marișcu, CEO și acționar Aqua Azur, Mohammad Murad, care conduce Phoenicia Hotels, și Monica Cadogan, CEO Vivre, îi vor ajuta și pe alții să reușească în afaceri. Ce sfaturi au oferit tinerilor antreprenori și care sunt afacerile în care vor investi vom afla în curând.

Urmărește Imperiul Leilor începând cu 12 februarie!

Imperiul Leilor – Investeşte în tine!

Imperiul Leilor este un format de televiziune care duce tensiunea la un nivel extrem de ridicat și este produs în peste 30 de țări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel, ajungând astfel pe toate continentele. Formatul îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potențialul ei și să lupte ca niște lei ca să câștige supremația asupra propunerii respective. Dar nu puțini vor fi cei care vor plecă acasă fără a obține finanțarea dorită.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni