• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • 10 întrebări pentru Mohammad Murad. Ce a aflat despre bani abia după ce a început să-i câștige

10 întrebări pentru Mohammad Murad. Ce a aflat despre bani abia după ce a început să-i câștige

10 întrebări pentru Mohammad Murad. Ce a aflat despre bani abia după ce a început să-i câștige

Antreprenor de succes în industria HoReCa, Mohammad Murad a ajuns la o concluzie neașteptată după decenii de business. Investitorul de la „Imperiul Leilor” a răspuns la 10 întrebări mai puțin obișnuite într-un interviu acordat PROTVPlus.ro.

Președintele Phoenicia Group știe multe lucruri despre bani, însă acest lucru se datorează experienței acumulate în timp. Întrebat care e detaliul pe care ar fi vrut să-l cunoască înainte de a începe să câștige bani, Mohammad Murad a oferit un răspuns neașteptat.

Preocuparea mea era să fac profit și după aia să am succes, iar acum am ajuns la concluzia că e foarte greu să știi, dacă vrei să dispui de o sumă de bani pentru tine, cum să-i cheltui. Și nu m-am gândit vreodată că va fi o problemă cum să cheltui banii. Nu înseamnă că am prea mulți bani”, a răspuns Murad.

Antreprenorul a dezvăluit și care sunt, în opinia lui, lucrurile pe care nimeni nu le poate cumpăra cu bani.

Vezi VIDEO mai jos!


Imperiul Leilor revine la PRO TV din 10 februarie cu un nou sezon și aduce în prim-plan investitori puternici, care își asumă rolul de a inspira și a oferi speranță în vremuri confuze tinerilor antreprenori. 

Printre ei se află și Mohammad Murad, fondatorul Phoenicia Group. Antreprenorul va face echipă în juriul leilor cu Bogdan Micu (Alpin Holding Corporation), Cristina Bâtlan (Musette), Dan Șucu (Mobexpert) și Dragoș Petrescu (City Grill).

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni