• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Actrița Ada Galeș a impresionat-o pe Cristina Bâtlan: „Oamenii cumpără povești”

Actrița Ada Galeș a impresionat-o pe Cristina Bâtlan: „Oamenii cumpără povești”

Actrița Ada Galeș a impresionat-o pe Cristina Bâtlan: „Oamenii cumpără povești”

Miercuri seară, leii au deschis porțile Imperiului pentru tinerii antreprenori care cred în visul lor și pentru ideile de business care merită finanțare. Actrița Ada Galeș a fost printre cei care au impresionat cu povestea din spatele afacerii ei.

Actrița Ada Galeș le-a propus leilor asocierea într-un business cu produse pentru casă și corp: lumânări din ceară naturală, săpunuri și „bombe” de sare pentru baie. Povestea business-ului a impresionat-o pe Cristina Bâtlan. 

Vă fac o ofertă nu pentru planul propus, ci să investesc în două persoane care să scrie această poveste. Oamenii nu cumpără lumânări, oamenii cumpără povești”, a spus leoaica. Cristina Bâtlan a oferit o finanțare de 100.000 de euro pentru pentru 33% din afacere. 

Andrei Roșu, sportiv de anduranță, a venit în Imperiul Leilor aseară cu o propunere pe care leii au îmbrățișat-o repede: un business cu produse vegetale. Negocierea sportivului a aprins scântei între lei, iar greșeala de a le propune investitorilor procentaje diferite din companie pentru aceeași sumă de bani era cât pe ce să-l coste mult. 

Tu în acest moment m-ai valorificat la o valoare mai mică decât Mohammad. Eu nu mă mai bag deloc, în nicio versiune”, i-a spus tranșant Bogdan Micu. Într-un final, Andrei Roșu a luat investiția de 80.000 de euro de la Mohammad Murad, în schimbul a 15% afacere. 

Apariția lui Andrei Roșu a fost pe placul românilor, ediția Imperiul Leilor de miercuri seară clasându-se pe primul loc în topul audiențelor în intervalul orar 20:27 – 22:29. Show-ul a înregistrat 9.9 puncte de rating și 22.1% cotă de piață, pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 8.2 puncte de rating și 18.4% share. 

Iar în rândul publicului format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a înregistrat o audiență de 7.2 rating și 20% share.

Intrare cu emoții pentru primii antreprenori



Concurenții au pășit emoționați aseară în Imperiul Leilor. Gabriela Hobeanu și Mihai Semenescu au fost primii antreprenori care au stat în fața leilor, ei le-au propus un business cu produse din ceramică. În urma negocierii cu investitorii, cei doi au acceptat oferta lui Dan Șucu, cel care va investi 200.000 de euro în compania lor, în schimbul a 40% din acțiuni. 

Daniela și Marcel Rusu au intrat în Imperiul Leilor convinși fiind că știu cum să stârnească apetitul financiar al investitorilor, și au reușit. Cei doi au cerut o investiție de 80.000 de euro pentru 20% din afacerea lor: o patiserie cu produse bio. Povestea lor l-a făcut pe Dragoș Petrescu să le ofere mai mult: 100.000 de euro, dar pentru 40% din compania lor. 

Cei cinci lei, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu revin săptămâna viitoare în Imperiul Leilor, într-o nouă ediție, de la ora 20:30, la PRO TV. 

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni