• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Ana Maria Saragia, despre momentul în care a bătut palma cu Dan Șucu: „Mi-a oferit siguranță și încredere”

Ana Maria Saragia, despre momentul în care a bătut palma cu Dan Șucu: „Mi-a oferit siguranță și încredere”

Ana Maria Saragia, despre momentul în care a bătut palma cu Dan Șucu: „Mi-a oferit siguranță și încredere”

Ana Maria Saragia a reușit să provoace emoții incredibile la Imperiul Leilor. Tânăra designer i-a cucerit pe investitori cu povestea ei de viață și cu încrederea că va reuși să se țină de planul pe care și l-a făcut înainte de a veni în fața lor.

A fost un copil norocos și a devenit un adult conștient că trebuie să convertească acestă șansă în ceva măreț. Ana Maria Saragia a abandonat o carieră în domeniul justiției pentru a-și trăi visul de a îmbrăca pe toată lumea cu hainele ei ieșite din tipar. După succesul repurtat la Imperiul Leilor, Ana Maria simte că viața ei a intrat pe făgașul normal.

Nu s-a îndoit niciodată de ea, iar LEII au văzut această calitate în ochii ei. L-a ales pe Dan Șucu, omul care i-a înțeles cel mai bine nevoile. Ana Maria Saragia vorbește în acest interviu despre experiența trăită la Imperiul Leilor, emisiune care i-a sporit afacerea și i-a adus mama din nou aproape.

Ce ai citit pe chipul lui Dan Șucu în momentul în care ți-a strâns mâna, la final? Chiar a fost impresionat de tine…

„Am citit un om cu experiență, puternic care știe ce vrea să obțină și, în același timp, mi-a oferit o siguranță și o încredere, prin cuvintele adresate mie. Îi mulțumesc!” 

Ce-ți propui în primul an de business alături de Dan Șucu?

„Să obțin primul milion de euro! Și să reușim să facem brandul internațional, pentru că merită creațiile mele să fie purtate de cât mai multă lume! Istorie vreau să fac!” 

Poți descrie în cuvinte ce ai simțit când ai văzut că mama e lângă tine la Imperiul Leilor?

„În prima fază când am văzut-o, m-am blocat două secunde. După am realizat că voi chiar ați adus-o acolo și m-au copleșit emoțiile, după cum s-a și văzut. Este foarte greu să descrii în câteva cuvinte ce înseamnă să-ți revezi un părinte după un an și jumătate. Eu doar pe ea o am. Bucurie, emoție, cred că nici nu mai știam ce simt. Mi-ați făcut cea mai frumoasă supriză, o să țin minte toată viața! Vă ador, sunteți incredibili.” 

O vei avea pe mama ta lângă tine acum. Va fi un sprijin moral pentru tine?

„Daaa!!! Și pentru asta vă mulțumesc vouă. O am lângă mine după mai bine de 15 ani de stat în altă țară. Datorită vouă am hotărât amândouă că este momentul să rămână!” 

Nu ai prezentat cifre prea multe în emisiune, dar LEII au crezut în capacitatea ta de reușită? Care crezi că au fost elementele din prezentarea ta care i-au convins? 

„Așa este.. Dar LEII au o intuiție de business pe care mulți nu o au și au simțit potențial. Nu trebuie să ai cele mai bune cifre, însă trebuie să ai potențial pentru a atinge acele cifre! Produsul pe care îl ofer eu pe piață este unicat și, mai ales, un produs cerut, nu doar pe piața de la noi din țară, ci și în afara ei.” 

Care a fost senzația pe care ai trăit-o când te-ai așezat în fotoliul Cristinei Bâtlan, în platoul emisiunii?

(râde) „Ăsta chiar a fost un moment foarte amuzant și bine primit, pentru că, dacă îmi amintesc bine, discursul meu a început fix așa: Bună ziua, numele meu este Ana Maria Saragia și în următorii ani eu voi fi pe unul dintre acele scaune! Sentimentul a fost unul plăcut, pentru că am reușit să mă vizualizez acolo. Țineți-mi pumnii!”

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni