• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Andrei Roșu, un sportiv de Cartea Recordurilor, față-n față cu investitorii de la Imperiul Leilor

Andrei Roșu, un sportiv de Cartea Recordurilor, față-n față cu investitorii de la Imperiul Leilor

Andrei Roșu, un sportiv de Cartea Recordurilor, față-n față cu investitorii de la Imperiul Leilor

Miercuri, de la ora 20:30, leii vor vedea noi propuneri de afaceri susținute de tineri care caută investitori în Imperiul Leilor. Printre ei, un sportive de anduranță, deținător al unor recorduri greu de egalat, maratonistul Andrei Roșu.

În ediția din această săptămână, cei cinci investitori vor cunoaște povestea lui Andrei Roșu, sportiv de anduranță, care în 2011 a intrat în Cartea Recordurilor fiind primul om din lume care a alergat 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe 7 continente. 

În 2015 a devenit primul român care a reușit să traverseze înot Canalul Mânecii, iar în 2018, împreună cu echipa sa a traversat Oceanul Atlantic în cadrul celei mai dificile curse de vâslit din lume. La Imperiul Leilor, Andrei vrea să-i convingă pe lei să investească în business-ul lui produse vegane. 

În urmă cu aproape 11 ani am decis să îmi schimb viața, să mă reinventez, din dorința de a deveni un model real pentru copiii mei. La vremea aceea aveam 20 de kilograme în plus. Am început să fac sport, am fost mai atent la nutriție, tot de atunci am început să particip la concursuri pe care unii oameni le consideră extreme, dar care pentru mine sunt parte a normalității. 

Am peste 50.000 de km alergați, am ajuns în 70 de țări, am reușit să termin cele mai grele curse de maraton și ultratriatlon de pe planetă și am strâns peste 2 milioane de lei pentru cauzele sociale în care cred”, le va spune acesta investitorilor. 

Dacă planul lui îi va impresiona pe lei și îi vor oferi finanțarea de care are nevoie pentru a-și dezvolta business-ul, vedem miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV

Un concurent va veni în Imperiu cu o propunere pe care unul dintre lei o va considera subapreciată pentru că nu a analizat obiectiv piața și competitorii. 

Tu ești bun pe multe, dar nu ești bun pe business. Să știi că nu poți să mergi așa cum mergi acum, cu puțin, ai nevoie de capital. Piața nu te așteaptă. Să nu crezi că toată lumea doarme și numai tu ești treaz”, îi va spune Mohammad Murad. Cum va reacționa acesta atunci când va auzi sfatul primit de la omul de afaceri, vedem în ediția de miercuri. 

Chiar dacă ideile sunt bune, finanțarea o vor primi doar cei care reușesc să-i convingă pe Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dragoș Petrescu, Bogdan Micu și Mohammad Murad că au toate calitățile unor viitori antreprenori de succes.

Imperiul Leilor este miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV. 

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni