Câți români au fost martori la cea mai mare investiție de la Imperiul Leilor

Câți români au fost martori la cea mai mare investiție de la Imperiul Leilor
Data: 19 Martie 2020

Ediția Imperiul Leilor de aseară a condus pentru a șasea oară consecutiv topul audiențelor pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. 

Show-ul a înregistrat 9.3 puncte de rating și 24.4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 4.7 puncte de rating și 12.3% share. 

Imperiul Leilor ne arată că orice vis se poate realiza prin muncă susținută și creativitate, iar de data aceasta a venit rândul unei afaceri din zona de fashion. 

Alexandru l-a convins cu viziunea sa pe Mohammad Murad, care i-a oferit suma de 2.000.000 de euro, pentru 60% din afacerea sa. Deși procentul din afacere solicitat de Mohammad era mai mare decât a fost dispus să ofere inițial Alexandru, acesta a acceptat oferta investitorului. „Cred că vom avea un viitor frumos împreună”, a declarat antreprenorul.
 
Alexandru Ciucu realizează costume de lux la comandă și este furnizorul Casei Regale pentru costume bărbătești. Familia sa are această afacere de peste 80 de ani, iar totul a început cu bunica sa, tradiție continuată apoi de către tatăl său și de către el. Acesta a venit în emisiune pentru a solicita finanțare în vederea dezvoltării afacerii sale la nivel internațional.
FULLSCREEN
Câți români au fost martori la cea mai mare investiție de la Imperiul Leilor
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies