Câți români au fost martori la cea mai mare investiție de la Imperiul Leilor

Câți români au fost martori la cea mai mare investiție de la Imperiul Leilor

Ediția Imperiul Leilor de aseară a condus pentru a șasea oară consecutiv topul audiențelor pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. 

Show-ul a înregistrat 9.3 puncte de rating și 24.4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 4.7 puncte de rating și 12.3% share. 

Imperiul Leilor ne arată că orice vis se poate realiza prin muncă susținută și creativitate, iar de data aceasta a venit rândul unei afaceri din zona de fashion. 

Alexandru l-a convins cu viziunea sa pe Mohammad Murad, care i-a oferit suma de 2.000.000 de euro, pentru 60% din afacerea sa. Deși procentul din afacere solicitat de Mohammad era mai mare decât a fost dispus să ofere inițial Alexandru, acesta a acceptat oferta investitorului. „Cred că vom avea un viitor frumos împreună”, a declarat antreprenorul.
 
Alexandru Ciucu realizează costume de lux la comandă și este furnizorul Casei Regale pentru costume bărbătești. Familia sa are această afacere de peste 80 de ani, iar totul a început cu bunica sa, tradiție continuată apoi de către tatăl său și de către el. Acesta a venit în emisiune pentru a solicita finanțare în vederea dezvoltării afacerii sale la nivel internațional.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni