• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Cel mai inedit mod de a prezenta o afacere, la Imperiul Leilor. Nu ratați noua ediție!

Cel mai inedit mod de a prezenta o afacere, la Imperiul Leilor. Nu ratați noua ediție!

Ideile creative de afaceri și poveștile emoționante ale antreprenorilor din Imperiul Leilor au ținut telespectatorii cu ochii pe TV. Încă de la lansare, emisiunea a condus topul audiențelor pe segmentul publicului comercial, în fiecare săptămână.

Miercuri, 4 martie 2020, de la 20:30, în cea de-a patra ediție a emisiunii Imperiul Leilor, vom vedea primul antreprenor care vrea să facă bani din... fericire. Însă totul depinde de chimia dintre ea și cei cinci lei. Este vorba de Roxana Neagu, o tânără antreprenoare de 26 de ani, din Focșani, care vinde bijuterii unicat, cu design inspirat din molecula fericirii. 

Roxana și-a prezentat ideea de afaceri într-un mod inedit: aceasta a venit în fața leilor și a cântat la chitară, oferind toate informațiile despre afacerea sa printr-un cântec. 

Leii au fost încântați de show-ul oferit, iar Mohammad Murad chiar s-a ridicat în picioare și a testat chitara tinerei antreprenoare, dezvăluind că și el obișnuia să cânte la chitară în copilărie. 

„Ești o artistă completă și sclipirea din ochii tăi arată multă pasiune. Îmi place foarte mult combinația dintre business, suflet și artă. Este cel mai mișto cocktail!” i-a spus Mohammad tinerei antreprenoare. 

Citește și: Cea mai neașteptată investiție a lui Mohammad Murad la Imperiul Leilor: 45.000 € pentru un profit infim

Antreprenoarea le propune să îi finanțeze afacerea cu 20.000 de euro în schimbul unui procent de 20% din business. 

A fost suficient show-ul oferit de Roxana, pentru a-i convinge pe lei să îi finanțeze afacerea? Aflăm miercuri, de la 20:30, la PRO TV!

Imperiul Leilor – Investeşte în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni