• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • CONCURS Îți plac căsuțele proiectate de belgianul de la Imperiul Leilor? Alege-ți preferata și Mobexpert te premiază 

CONCURS Îți plac căsuțele proiectate de belgianul de la Imperiul Leilor? Alege-ți preferata și Mobexpert te premiază 

CONCURS Îți plac căsuțele proiectate de belgianul de la Imperiul Leilor? Alege-ți preferata și Mobexpert te premiază 

Belgianul Antoine Dussenne le-a luat ochii Leilor cu o casa modulară pe care a adus-o în platoul de la Imperiul Leilor. Impresionat, Dan Șucu a bătut palma cu antreprenorul și s-a oferit să investească în acest business și să dezvolte împreună cu Antoine conceptul de tiny-house.

“Vezi ce înseamnă să faci chiar și un lucru atât de mic, dar perfect”, a spus Cristina Bâtlan atunci când a trecut pragul căsuței.

Aceste tiny-house par desprinse din revistele de design interior și una dintre ele poate fi admirată deja în fața magazinului Mobexpert Băneasa.

Mai mult, pe pagina de Facebook Mobexpert există și un concurs, la care poți câștiga un Gift Card Mobexpert, în valoare de 500 de lei. Ce trebuie să faci? Doar să lași un comentariu în care să spui care dintre cele trei case modulare este preferata ta. În funcție de alegerile voastre, Mobexpert va decide și care vor fi variantele pe care le va produce pentru clienți. Concursul se va încheia duminică, 21 martie, la ora 23:59 și câștigătorul va fi ales aleatoriu. 

#CONCURS Care dintre cele 3 case modulare este preferata ta? Lasă-ne un comentariu cu varianta pe care o preferi și...

Publicată de MOBEXPERT pe Joi, 18 martie 2021


Casele modulare fixe sau mobile din proiectul Modulary pot fi amplasate în orice spațiu și pot fi folosite ca locuințe permanente sau case de vacanță, anexe pentru oaspeți, zone de relaxare sau spații comerciale. Dacă nu te poți hotărî, îți dăm noi mai multe detalii despre cele trei module și te invităm să-ți alegi preferata.  

Kube Tiny House

Acest modul se remarcă prin forma rectangulară curată și configurarea inteligentă a interiorului. Designul său modern este un punct focal memorabil în peisaj. Kube este practic și funcțional pentru un număr mare de utilizări și ușor de amplasat în orice spațiu.



Un modul Kube poate fi un birou, o casă de vacanță sau un mic magazin. El este foarte ușor de transportat datorită dimensiunilor standard aprobate de normativele circulației rutiere. Modulul Kube se poate realiza și pe roți așa că atunci când dorești să te muți, poți lua și casa cu tine.

Cottage Tiny House

Cottage este un modul traditional ideal pentru utilizare rezidențială, comercială sau educațională. Fiecare modul este unic, conceput pentru a stisface toate cerințele personale și poate fi poziționat perfect în mediul și topografia unei parcele.



Modulul atrage prin aspectul traditional al ferestrelor care se pot transforma în uși batante sau armonice. Poate fi folosit ca și casă de vacanță, office, anexă în grădină, boutique etc. Este foarte ușor de transportat datorită dimensiunilor (5500 x 3200 x 3360 mm).

A Shape Tiny House

A Shape este un modul modern cu acoperiș în două ape ideal pentru utilizarea rezidențială și comercială. Designul se remarcă prin formele ferme, curate și configurarea inteligentă a interiorului.



Un modul A Shape poate fi un birou, o casă de vacanță sau un mic magazin cu capacitate interioară ideală pentru activități comerciale de tip express. Ca și compartimentare avem o bucătărie, dormitor, baie, un mini-living și o cameră tehnică. 

Ce zici? Ți-ar plăcea să locuiește într-o locuință precum cele prezentate mai sus?

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni