• PRO TV
  • Cristina Bâtlan: „România are nevoie de antreprenori de succes”. În ce afaceri va investi în sezonul 3

Cristina Bâtlan: „România are nevoie de antreprenori de succes”. În ce afaceri va investi în sezonul 3

Cristina Bâtlan: „România are nevoie de antreprenori de succes”. În ce afaceri va investi în sezonul 3

Fondatoare a companiei Musette, Cristina Bâtlan este nerăbdătoare să pășească în sezonul 3 al emisiunii „Imperiul Leilor”. După experiența din sezonul 2, antreprenoarea știe în ce domenii vrea să investească. Dar mai trebuie să găsească oamenii potriviți. Să înceapă „vânătoarea”!

Cristina Bâtlan a intrat în lumea afacerilor la 19 ani, iar în prezent conduce două fabrici, zeci de magazine în țară și străinătate și o echipă de peste 500 de persoane. Pantofii și gențile Musette se găsesc acum în toate colțurile lumii, din Statele Unite ale Americii, Liban, Mongolia, până-n Franța, Austria, Ungaria sau Israel.

Antreprenoarea dezvăluie în acest interviu care sunt așteptările ei în sezonul 3 al emisiunii Imperiul Leilor și care e atmosfera în echipa investitorilor.

Iată-ne în sezonul 3 Imperiul Leilor! Ce așteptări aveți de la această nouă rundă de descoperire a talentelor în antreprenoriat?

„După participarea mea în primul sezon, mă aștept să întâlnesc proiecte și antreprenori care vin cu propuneri special desenate pentru mine. Mă interesează foarte mult zona de energie verde, de reciclare, zona sustenabilității în general. Bineînțeles că nu pot să mă dezic de modă și de tot ceea ce înseamnă trend-uri, comunicare socială. Dar aștept și domenii noi, care să fie pentru mine neașteptate, să fie o noutate și să mă pot manifesta în calitate de creativ.” 

Cred că unul dintre punctele de maxim interes, pentru cititorii noștri, este să știe cum au evoluat parteneriatele dvs. din sezonul 2. Ce ne puteți spune despre afacerile pe care le derulați împreună?

„În acest moment, am în derulare două afaceri despre care pot să spun că s-au conturat și pot deveni afaceri de succes. Înseamnă Creative Academy Alexandra Ardelean și Mesteshukar ButiQ Khalid Inayeh, care începând din acest an vor fi deja pe piață.” 

Aveți „concurență” nouă în acest sezon la Imperiul Leilor, doi antreprenori care activează în domenii diferite. E un avantaj sau un dezavantaj pentru dvs.?

„Eu cred că cinci lei în Imperiul Leilor nu este suficient. România este o țară capitalistă tânără, are nevoie de antreprenori de succes care să o ajute să devină capitalistă matur. Este un avantaj faptul că suntem cinci lei din domenii diferite, că ne completăm și că învățăm unii de la alții.” 

Cum a fost anul 2021 pentru Cristina Bâtlan, din punctul de vedere al afacerilor? Poate mai bun decât 2020

„Cu sigurață 2021 e mai bun decât 2020. Dacă în 2020 am vorbit despre pandemie și efectele acesteia, anul acesta vorbim despre reinventare, despre ceea ce am învățat în pandemie și ceea ce am reușit să schimbăm. Pentru că după orice criză companiile și antreprenorii adevărați se schimbă. A fost un an bun și urmează ani mai buni. Atunci când ești în criză calitatea ta de autopărare funcționează atât de bine încât te reinventezi la maximum.”

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni