• PRO TV
  • Cu ce afacere s-a prezentat Laurette la Imperiul Leilor: “Voi fi în fața leilor regina africană!”

Cu ce afacere s-a prezentat Laurette la Imperiul Leilor: “Voi fi în fața leilor regina africană!”

Laurette Atindehou se declară un om ambițios, dar și foarte sensibil: “când mă implic, mă implic cu toată inima”. 

Vedeta și-a deschis cu salon de masaj african și a venit la Imperiul Leilor pentru a obține o investiție de 50.000 de euro pentru 20% din afacere. 

“Am câștigat și concursuri de frumusețe, dar pâna la urmă mi-am dat seama că trebuie să construiesc ceva de viitor, de aceea m-am apucat să dau naștere acestui frumos proiect. Voi fi în fața leilor regina africană, iar regina africană înseamnă femeia puternică, înseamnă fertilitate, exotism, înseamnă pasiune. Sper să-mi găsesc și leul în seara asta!”, a spus bruneta. 

Laurette își dorește ca toți clienții care îi trec pragul salonului să simtă parfumul Africii. Așa că îi răsfață cu muzică, delicii africane, lumânări parfumate și un masaj de relaxare.

“Fac și eu masaj. Se numește masajul reginei africane”, le-a spus aceasta investitorilor. 

Dan Șucu s-a retras, motivând că “prefer să stau acasă”.

“Ești un personaj fenomenal! Chiar prea exotic pentru mine. Dacă mă duc la nevasta mea acasă să-i spun că sunt partener cu Laurette, o să-mi iau o cameră la hotel și atunci prefer vorba lui Șucu: să stau acasă. Dar cred că ai o idee foarte bună!”, i-a spus Dragoș Petrescu. 

“Eu nu intru în afacerea ta, dar plătesc două fete din Camerun sau de oriunde din Africa care vin să lucreze la tine. Mă ocup eu un an să platesc salariul”, a fost ajutorul oferit de Wargha. 

Cristina Bâtlan a invitat-o pe Laurette să facă parte dintr-o campanie de promovare a femeilor în România. “Consider că afacerea ta trebuie să rămână afacerea ta!”, i-a mai spus investitoarea. 

Chiar dacă nu a plecat cu o investiție, Laurette s-a arătat bucuroasă că a avut ocazia să stea în fața unor oameni atât de puternici. 

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni