• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Cum a crescut brandul Bossulică după finanțarea de la Imperiul Leilor. Laura Grama: „Este incredibil”

Cum a crescut brandul Bossulică după finanțarea de la Imperiul Leilor. Laura Grama: „Este incredibil”

Cum a crescut brandul Bossulică după finanțarea de la Imperiul Leilor. Laura Grama: „Este incredibil”

Laura Grama și Ciprian Velea și-au văzut visul cu ochii la Imperiul Leilor: au obținut o finanțare de două ori mai mare decât cea vizată și au atras de partea lor doi parteneri de afaceri cu experiență. Cum îi încurjează ei pe antreprenorii cu idei să se înscrie în sezonul 3 al emisiunii. 

Laura și Ciprian au venit la Imperiul Leilor să spună că sunt „sclavii” unui motan. Botezat Bossulică, pisoiul ar fi cel care ar centra și ar da cu capul în afacerea lor cu mobilă pentru animalele de companie. Au intrat în Imperiul Leilor cu speranța că se vor elibera de conducerea autoritară a lui Bosssulică și vor atrage de partea lor un Leu puternic, dominant.

Au obținut sprijinul a doi finanțatori și o sumă de două ori mai mare decât cea solicitată. Cu banii obținuți și cu suportul Leilor, cei doi antrepreori au reușit să-și dezvolte afacerea așa cum și-au dorit. Mai întâi s-au mutat din micul atelier care funcționa în garajul casei lor din București într-un spațiu de producție mult mai mare, pus la dispoziție de Dan Șucu

Laura Grama ne-a dezvăluit cum au evoluat lucrurile după ce și-au expus povestea la Impeiul Leilor.

„Imediat după emisiune ne-am mutat în spațiul din Pipera promis de domnul Dan Șucu. Acesta este suficient de mare încât cuprinde producția, stocul de materiale, împachetarea, birourile angajaților, cât și un showroom de prezentare a produselor noastre. Suntem toți în același loc și, dacă avem nevoie de mai multe mâini la un anumit proces, doar strigăm Boss și ajutorul vine. În plus, am mărit personalul ca să ne ajute cu producția, iar ideile bune devin și mai bune când sunt mai multe minți la un loc.”

Cum e colaborarea cu cei doi LEI pe care i-ați atras de partea voastră? Ce roluri și-au asumat ei în creșterea afacerii?



„Bossulică este tare bucuros să aibă alături doi LEI de excepție. Colaborarea este bazată pe transparență, iar experiența acestora de business își spune cuvântul. Evident, Domnul Dan Șucu are rolul de coordonator al investiției, fiind și cel cu experiență relevantă în domeniul de activitate. În aceeași măsură este și mentorul nostru în toate aspectele antreprenoriale. 

Cat despre Bogdan Micu, abia așteptăm să abordăm piețele internaționale, unde s-a angajat să ne susțină, având experiență relevantă. Până una alta, ne bucurăm de fiecare lucru nou pe care îl învățăm și de fiecare nou pas în noul drum în afaceri.”

Imperiul Leilor, sezonul 3. Vii?

Imperiul Leilor se pregătește pentru sezonul 3 și abia așteaptă să cunoască oameni cu idei geniale și antreprenori alfați la început de drum care vor să-și pună în valoare potențialul. Te numeri printre ei? Atunci înscrie-te AICI și lasă-te în seama Leilor!

Ce mesaj le-ați transmite antreprenorilor care încă nu și-au făcut curaj să vină la emisiune?

„Să aibă încredere în instinctul lor și să își urmeze visul. Viața de business îți dă puține șanse, iar aceasta este una dintre ele. Le recomandăm din tot sufletul să participe la emisiune, să nu se lase copleșiți de emoții și incertitudini. Nu au nimic de pierdut, în schimb pot câștiga atât finanțare, cât și multe sfaturi. Și, cel mai de preț, pot avea un partener cu experiență, alături de care se pot dezvolta rapid și frumos.”

Care este cel mai de preț lucru pe care l-ați câștigat odată cu venirea la Imperiul Leilor? Bine, în afară de finanțare

„Sunt două lucruri: împlinire și vizibilitate. Am reușit să ne facem vizibilă afacerea și la TV, nu doar în online, cum era până la Imperiul Leilor. Odată cu primirea finanțării de la domnii Dan Șucu și Bogdan Micu, ne-am demonstrat că suntem pe drumul cel bun și că munca noastră din ultimii ani nu a fost doar un vis, acum începe să devină realitate. Este incredibil cât de repede crește afacerea și câte uși continuă să ni se deschidă după participarea la emisiune.”

Bossulică pune și el umărul la treabă sau doar dă ordine? 

„Bossulică ne ajută foarte mult dacă stă cuminte. E un motan foarte curios și de fiecare dată când vine la birou mustăcește la noi și își bagă coada peste tot. După câteva ore îl găsim dormind în vreo cutie sau pe vreo pernă care trebuie împachetată. Dacă îl deranjăm din somnul lui, ne ceartă și găsește imediat defecte la ceea ce facem.”

Unde pot fi găsite produsele voastre pentru cumpărare?

Produsele noastre le puteți găsi pe site-ul www.bossulica.ro, pe platforma Emag Marketplace și, în curând, în magazinele Mobexpert.

Fotografii: PRO TV

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni