• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Cum a înflorit afacerea cu flori a japonezei care a cucerit inimile românilor la Imperiul Leilor

Cum a înflorit afacerea cu flori a japonezei care a cucerit inimile românilor la Imperiul Leilor

Ayako Funatsu este japoneza care locuiește în România de 20 de ani și care a ajuns la inimile românilor după ce, săptămâna trecută, a cântat poezia “Pe lângă plopii fără soț” în platoul de la Imperiul Leilor. 

Chiar dacă afacerea ei cu flori de hârtie și cursuri origami este la început, leii au fost impresionați de dragostea pe care o are pentru cultura și poporul român. 

„Nu mă așteptam să văd o doamnă atât de frumoasă, asiatică, îmbrăcată în costum național și vorbindu-mi așa de frumos, în limba mea, despre Eminescu. Pe mine m-ai impresionat și nu văd niciun motiv pentru care n-ai impresiona pe toată lumea care intră în magazinele noastre”, i-a spus Dan Șucu, cel care a acceptat să-i ofere cei 15.000 de euro pentru care a venit în Imperiu.

Ayako i-a molipsit deja cu zâmbetul ei pe angajații de la Mobexpert, iar Dan Șucu are doar cuvinte de laudă la adresa ei. 

“I-am pus la dispoziție un spațiu de lucru în care dânsa să poată să lucreze de dimineață și până seara, pentru că vine prima și pleacă ultima. E o inspirație pentru noi toți. Dimineața îi sperie și pe paznici la ce oră vine”, a glumit Dan Șucu.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni