• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Dan Popa, antreprenorul care a refuzat 500.000 € la Imperiul Leilor: „Cred că pot să mă dezvolt singur”

Dan Popa, antreprenorul care a refuzat 500.000 € la Imperiul Leilor: „Cred că pot să mă dezvolt singur”

Dan Popa, antreprenorul care a refuzat 500.000 € la Imperiul Leilor: „Cred că pot să mă dezvolt singur”

Un antreprenor de 50 de ani, care a transformat o nevoie a familie sale într-o afacere cu potențial, i-a surprins pe investitorii de la Imperiul Leilor cu devotamentul față de brandul său. Acest material video este versiunea integrală a pitchului pe care Dan Popa l-a sustinut în fața Leilor.

Dan Popa a făcut medicina fiindcă a crezut întotdeauna că asta e chemarea lui. După nașterea fiicei sale, Leea, bărbatul și-a dat seama că-și poate pune ingeniozitatea la lucru. Din dorința de a avea o legătură cât mai strânsă cu fiica lui, Dan a început să-i construiască diverse jucării și obiecte din lemn.

În scurt timp și-a dat seama că poate face o afacere din asta și așa a apărut Leea Toys, o companie care produce piese de moblier multifuncționale pentru copii. 

„Am început afacerea din pasiune și din dorința de a-i oferi fiicei mele, Leea, cele mai bune oportunități de educație și de dezvoltare”, a spus antreprenorul în ediția a doua a emisiunii Imperiul Leilor

Dan Popa a venit în emisiune pentru a-i convinge le Lei să investească Euro, mulți Euro, în afacerea lui, pe care o vede cu un potențial uriaș de dezvoltare. A cerut 500.000 €, în schimbul a 25% din acțiunile companiei.  

„500.000 de euro mi-ar permite să achiziționez linii automatizate, care mi-ar permite să produc peste 1.000 de unități pe lună, în condițiile în care în 2019 am reușit să vând de 600.000 de euro”, a dezvăluit antreprenorul.

Singurul investitor care a fost interesat să se asocieze cu el a fost Mohammad Murad. El i-a făcut o ofertă de 500.000 de euro, însă a cerut mai mult de 25% din afacere.

Vezi mai jos care au fost pretențiile lui Mohammad Murad și ce răspuns a dat Dan Popa!

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni