• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Dan Șucu, deranjat de atitudinea unui concurent din Imperiul Leilor. Ce sugestie a avut pentru el

Dan Șucu, deranjat de atitudinea unui concurent din Imperiul Leilor. Ce sugestie a avut pentru el

Dan Șucu, deranjat de atitudinea unui concurent din Imperiul Leilor. Ce sugestie a avut pentru el

În această seară, de la ora 21:30, investitorii pășesc în Imperiul Leilor pregătiți să pună toți banii pe masă și să lupte până-n ultimul moment pentru afacerile în care cred. Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu vor transforma, și astăzi, destine și visuri în business-uri profitabile.

Leii se întâlnesc astăzi cu trei antreprenori care propun asocierea în „singurul brand de produse dermato-cosmetice românești 100% naturale și vegane”. 

Chiar dacă le-au testat pe pielea lor, leii nu s-au lăsat ușor impresionați de produse și nici de oferta acestora: „Până în clipa de față ai vorbit cu telespectatorii. Dacă ai venit aici pentru publicitate, ai făcut bine, dacă ai venit pentru investiție, aș vrea să vorbești totuși cu noi. Pentru că voi evaluați afacerea, în clipa aceasta, la 1,4 milioane de euro, ne spuneți și niște cifre? Hai să vedem și reușita!”, le va spune Dan Șucu acestora, bănuind că au venit în emisiune pentru expunere. 

Chiar dacă produsele au câștigat premii internaționale, Dan Șucu crede că propunerea lor este supraevaluată într-o piață de cosmetice este atât de mare. 

Tu ești într-o mare de produse cosmetice. Sunt milioane de produse și tu ești un alt produs din milioane. Care e promisiunea ta? Ce-l face pe client să se oprească la tine?”, va întreba Dan Șucu. Încurcați de întrebările leului și extrem de emoționați de moment, concurenții vor sublinia că produsele lor promit „vindecare fără alopatie”, iar răspunsul îi va băga și mai tare în gura leului 

Tu ești politician? Și politicienii fac o mulțime de promisiuni, le și respectă după aceea? Deocamdată e o promisiune!”, va spune fondatorul Mobexpert în timpul negocierii. 

Cum vor reacționa leii atunci când un antreprenor le va propune asocierea într-o afacere cu pălincă aromatizată cu marijuana, dar și ce concurent îl va scoate din minți pe cel mai tânăr leu din Imperiu, care va spune: „Ceea ce ne prezinți nouă aici nu este adevărat. E absurd, e de domeniul SF-ului!”, vedem astăzi, de la ora 21:30, într-un nou episod Imperiul Leilor. 

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni