• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Dan Șucu, prima reacție după ce a investit un milion de euro la Imperiul Leilor: „E primul antreprenor veritabil”

Dan Șucu, prima reacție după ce a investit un milion de euro la Imperiul Leilor: „E primul antreprenor veritabil”

Dan Șucu, prima reacție după ce a investit un milion de euro la Imperiul Leilor: „E primul antreprenor veritabil”

Dan Șucu a făcut o mutare îndrăzneață la „Imperiul Leilor”, fiind de acord să se asocieze cu un antreprenor care l-a convins că vor avea succes împreună. Fondatorul Mobexpert a dezvăluit în premieră de ce a investit un milion de euro.

Dan Șucu a fost cucerit de povestea de succes a antreprenorului Tiberiu Stoian, care a deschis la Iași o fabrică de ambalaje din plastic și materiale biodegradabile. Fondatorul Mobexpert s-a luptat cu Dragoș Petrescu (președinte City Grill) pentru a obține semnătura lui Stoian.

Dan Șucu dezvăluie acum care au fost principalele motive pentru care a ales să investească un milion de euro în afacerea proprietarului EXONIA Holding.

E primul antreprenor veritabil cu succese remarcabile și evidente, deocamdată, dintre toți cei pe care i-am întâlnit. Va trebui să fac o verificare temeinică a promisiunilor pe care Tiberiu le-a făcut în emisiune, iar în condiția în care aceste promisiuni sunt în totalitate respectate, voi fi mai mult decât fericit să investesc. Aici e și o nuanță sentimentală, mie îmi aduce aminte de ceva afacerea lui, poate e o întâmplare. Probabil că dacă n-aș fi avut această legătură cu perioada mea de început, nu mai sunt atât de convins că aș fi investit”, a declarat, în exclusivitate, Dan Șucu.

Tiberiu Stoian a fost la fel de impresionat de posibilitatea dezvoltării afacerii sale odată cu implicarea proprietarului Mobexpert. „Să-l am partener pe domnul Dan Șucu va fi o provocare, va o fi onoare și va aduce o vizibilitate importantă. Sunt extraordinar de entuziasmat de potențialul colaborării”, ne-a spus omul de afaceri.

Vezi cum și-a susținut Tiberiu Stoian afacerea!
 

Fotografii: PRO TV

Imperiul Leilor - Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni