• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Dan Șucu și Sebastian Dobrincu au semnat noi parteneriate la Imperiul Leilor. Show-ul a fost lider de audiență

Dan Șucu și Sebastian Dobrincu au semnat noi parteneriate la Imperiul Leilor. Show-ul a fost lider de audiență

Dan Șucu și Sebastian Dobrincu au semnat noi parteneriate la Imperiul Leilor. Show-ul a fost lider de audiență

Porțile Imperiului s-au deschis aseară pentru noi concurenți. Cei cinci lei au avut în fața lor idei de business cu produse și servicii creative, iar Dan Șucu și Sebastian Dobrincu au ales să investească în designul românesc și în cea mai mare comunitate de freelanceri IT. Show-ul a fost lider de audiență!

În intervalul orar 21:23 – 23:25, PRO TV a fost lider de audiență și a înregistrat 6.7 puncte de rating și 19.3% cotă de piață, pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe locul doi avea 5.1 rating și 14.7% share. 

Bine ați venit în Imperiul designului românesc”, le-a spus Mihnea Ghilduș investitorilor în ediția de aseară. El a prezentat în Imperiul Leilor conceptul unui magazin în care se întâlnesc creatorii, producătorii și cumpărătorii care susțin creativitatea românească.

Nu e puțin ciudat că ai început în 2012 și încă ne gândim cum creștem, cât creștem, de ce nu creștem? Sunt 10 ani de atunci!”, l-a întrebat Dan Șucu. Ritmul lent de evoluție a afacerii l-a făcut pe deținătorul grupului Mobexpert să-i facă o ofertă neașteptată: 200.000 de euro investiție pentru 60% din afacere. După câteva minute de gândire, Mihnea a acceptat ca Dan Șucu să fie acționar majoritar. 

Andrei Puni, Marcel Grama și George Retegan au înființat Baza 7 – cea mai mare comunitate de freelanceri în IT. Sistemul lor îi ajută pe cei care știu deja programare să evolueze, dar și să facă un business în acest domeniu. Sebastian Dobrincu a bătut palma cu ei și le va oferi 100.000 de euro investiție pentru 15% din companie. 

O nouă ediție Imperiul Leilor miercuri, de la ora 21:30, la PRO TV. Show-ul este disponibil în avans pe VOYO.

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni