• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Dan Șucu, surprins de abordarea unui concurent din Imperiul Leilor: „Tu vrei să sari etape pe riscul meu”

Dan Șucu, surprins de abordarea unui concurent din Imperiul Leilor: „Tu vrei să sari etape pe riscul meu”

Dan Șucu, surprins de abordarea unui concurent din Imperiul Leilor: „Tu vrei să sari etape pe riscul meu”

Săptămâna aceasta, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu întâlnesc în „Imperiul Leilor” noi idei de afaceri și antreprenori cu viziune, care caută finanțare pentru visul lor. Miercuri, de la ora 21:30, cei cinci investitori vor avea parte de întâlnirea cu un antreprenor care a construit un produs de la zero.

La 42 de ani, Alexandru Barbu a dezvoltat un prototip de rulotă pentru cei care iubesc natura, dar care poate fi și o variantă utilă pentru cei care se gândesc să dezvolte un business comercial în ea. A venit în fața leilor pentru a cere o finanțare de 100.000 de euro în schimbul a 35% din companie, bani cu care ar vrea să înceapă producția. 

Nu ai început încă să vinzi ceva, nu ți-ai validat încă ideea, nu?”, îl va întreba Dan Șucu. „Nu, oamenii pe care i-am întâlnit și care au văzut acest prototip au avut un interes foarte mare, dar nu sunt pregătit în momentul de față, singur, să pornesc o producție de serie”, va spune Alexandru.

Visul antreprenorului de a-și vedea produsul depășind stadiul de prototip va fi zdruncinat de experiența leilor. În urma analizei, investitorii vor simți că Alexandru vrea să sară niște etape de creștere naturală a afacerii. 

Ideea asta prin care vrei să sari o etapă e de înțeles, are logica ei. Dar tu vrei sari etapa asta pe riscul meu și asta nu mai e de înțeles. Și dacă nu suntem amândoi în situația de a câștiga, eu nu vreau să te păcălesc, dar sunt convins că nici tu nu vrei să mă păcălești pe mine”, îi va spune Dan Șucu. 

Pentru alt leu, propunerea lui va fi dezamăgitoare: „Din punctul meu de vedere, nu ai o abordare serioasă a unui antreprenor cu experiență. E dezamăgitor și din acest motiv nu o să investesc în afacerea ta”. 

Dacă va primi investiția sau nu, dar și ce alte sfaturi îi vor da investitorii, vedem astăzi, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Imperiul Leilor. Show-ul este disponibil în avans pe VOYO

Vezi și VIDEO: Dan Șucu, Mobexpert - Cum am făcut primul milion de dolari

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni