• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Dr. Wargha Enayati, despre strategia pe care o va aplica la Imperiul Leilor: „Iubirea este o componentă importantă”

Dr. Wargha Enayati, despre strategia pe care o va aplica la Imperiul Leilor: „Iubirea este o componentă importantă”

Dr. Wargha Enayati, despre strategia pe care o va aplica la Imperiul Leilor: „Iubirea este o componentă importantă”

Primul sezon la „Imperiul Leilor” pentru Dr. Wargha Enayati, însă investitorul nu a fost menajat de colegii antreprenori. Fondatorul „Enayati Medical City” a dat detalii din culisele sezonului 3 al emisiunii.

Miercuri seară, de la ora 21:30, Dr. Wargha Enayati va da piept cu tenacitatea altor patru investitori ai emisiunii Imperiul Leilor. Antreprenorul a dezvăluit, în premieră, cum a simțit concurența leilor din platou și care sunt afacerile și oamenii pentru care s-au luptat.

Au fost 100 de concurenți acolo și foarte multe afaceri. Eu m-am axat pe mâncare bio, producție, fabrici și în domeniul medical am avut câteva investiții”, a dezvăluit Dr. Wargha Enayati într-o intervenție la Știrile PRO TV de dimineață.

Strategia sa de atragere de businessuri a fost, spune Dr. Wargha Enayati, puțin diferită de cea a celorlalți patru lei. 

Eu încerc să transmit o misiune. Să simtă candidatul că noi construim ceva împreună, bine, pentru cei din jur. Pentru mine inima și partea asta de iubire... noi în afaceri nu vorbim de iubire, dar eu cred că e o componentă foarte importantă”.

Dr. Wargha Enayati a mărturisit că a avut de înfruntat patru investitori bine pregătiți, care au apelat la strategii de business consacrate pentru a-și asigura parteneriate de succes.

Leii sunt niște nesuferiți cu toții, dar e extraordinar de frumos cum vezi diferite caractere. Simt că toți am avut același scop, acela de a educa, de a aduce un vibe nou în business și de a educa viitorii antreprenori”, a spus Dr. Wargha Enayati.

Vezi interviul complet mai jos și nu uita! Sezonul 3 Imperiul Leilor debutează miercuri seară, la ora 21:30, doar la PRO TV!


Imperiul Leilor - Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni