Dr. Wargha Enayati dezvăluie cel mai bun sfat de business pe care l-a primit

Dr. Wargha Enayati dezvăluie cel mai bun sfat de business pe care l-a primit

Dr. Wargha Enayati este unul dintre cei cinci investitori de la „Imperiul Leilor” care caută noi idei de afaceri și oamenii din spatele lor, în care să investească timp și bani. Finanțatorul a dezvăluit care a fost cel mai bun sfat de business pe care l-a primit în viața lui.

Dr. Wargha Enayati are filosofie de viață pe care o consideră „sănătoasă” și indispensabilă în afaceri. Niciodată nu investește într-un business care îi aduce beneficii doar lui, iar acest mod de gândire i-a adus nu doar succes, ci și împlinire în plan personal.

Credința mea mi-a dat cele mai bune sfaturi, pentru că eu am învățat că a face business este o parte a scopului meu pe Pământ, iar dacă afacerea are doar un avantaj pentru tine, dar nu și pentru cei din jur, nu este o afacere. Deci, trebuie să o vedem ca pe o chestie integrată, iar asta dacă n-ai învățat în copilărie prin educație, nu poți să o înveți mai târziu”, spune antreprenorul.

Fondatorul Enayati Medical City spune că toate studiile, cursurile și discursurile motivaționale din lume nu te pregătesc pentru succes la fel cum o face credința că scopul tău este să faci bine. 

„Trebuie, din copilărie, să înveți că tu ai fost creat de fapt ca o ființă umană pentru a-i sluji pe semenii tăi, cum zice Baha’u’llah, numai acela care își consacră viața întregii rase umane este într-adevăr om. 

Dacă nu ai asta în sângele tău, prin educație, îți este foarte greu. Deci pentru mine, acesta a fost sfatul principal pe care l-am primit: că am fost creați pentru a aduce o civilizație în continuu progres, încontinuu să facem bine. Pentru asta suntem creați”, ne-a spus Dr. Wargha Enayati.

Urmărește Imperiul Leilor, cu o zi în avans, pe VOYO

Imperiul Leilor – Investește în tine! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni