Dragoș Petrescu, enervat de un concurent de la Imperiul Leilor: "E inacceptabil!"

Dragoș Petrescu, enervat de un concurent de la Imperiul Leilor: "E inacceptabil!"

În această seară, la Imperiul Leilor, investitorii se întâlnesc cu Tony Nistorov, un bărbat de 54 de ani, care face parte dintr-o familie de circari de 6 generații.

Concurentul a deținut un circ care a fost închis acum mulți ani, iar acum visează să îl readucă la viață. Prin urmare, s-a prezentat „plin de miros de grajd de circ” în fața leilor, dar cu dorința de a construi împreună un nou circ.

Alături de soția sa, artistul de circ a realizat o reprezentație în urma căreia Sebastian Dobrincu a rămas fără... jachetă! „Se poate spune că sunt printre puținii concurenți care au luat haina unui leu. Păcat că este fără portofel”, a spus acesta râzând. 

În ciuda faptului că investitorii au fost impresionați de spectacolul din platou, aceștia au fost tulburați de lipsa de experiență și implicare a domnului Nistorov. „Faptul că voi nu aveți o afacere pe mână cu care să veniți în fața mea, dar ziceți e inacceptabil”, a spus Dragoș Petrescu. Tot el a spus franc faptul că afacerea nu este de actualitate: ”E un business exotic, dar sunt desprinși din trecut, dintr-o viață care nu mai există”, a povestit proprietarul City Grill.

Totuși, au fost și lei din Imperiu care s-au arătat mișcați de visul lui Tony Nistorov: „Cred că aveți valoare. Susțin orice act artistic valoros și cred că oamenii au nevoie de asta”, va spune unul dintre posibilii investitori. 

Dacă vor finanța construirea unui nou circ sau nu, vedem astăzi, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Imperiul Leilor. Episodul de astăzi este disponibil în avans pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni