• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Ducu Bertzi, în fața investitorilor de la Imperiul Leilor: „Nu am venit să vă vând ceva”

Ducu Bertzi, în fața investitorilor de la Imperiul Leilor: „Nu am venit să vă vând ceva”

Ducu Bertzi, în fața investitorilor de la Imperiul Leilor: „Nu am venit să vă vând ceva”

Idei creative de afaceri și povești impresionante ale antreprenorilor vor descoperi investitorii astăzi, de la ora 21:30, într-o nouă ediție „Imperiul Leilor”. Porțile se vor deschide pentru unul dintre cei mai iubiți artiști folk din România: Ducu Bertzi. El vine în fața leilor pentru a susține un business aflat la început de drum. 

Andreea Coman își încearcă norocul astăzi, în Imperiul Leilor, și speră ca picturile ei să-i impresioneze pe investitori și să primească o finanțarea de 50.000 de euro pentru 30% din companie. Arista creează tablouri în stil abstract, figurativ, prin tehnici mixte: pictură, aurire sau tehnici textile. 

Mă inspir întotdeauna din cultura și folclorul românesc și îmi place să folosesc elemente din materie primă nobilă reciclată, îmi place să cred că le ofer o a doua existență dându-le ocazia să compună o nouă poveste în cadrul tablourilor mele. Anul trecut am realizat o cifră de afaceri de 10.000 de euro, în special prin vânzarea online și participarea la expoziții internaționale”, le va spune aceasta leilor. 

Ea va fi susținută în această seară de unchiul ei, unul dintre cei mai iubiți artiști folk din țara noastră: Ducu Bertzi. 

Nu am venit să vă vând ceva, am venit să o susțin pe nepoata mea, care e la începuturi în lumea artei. Fiind maramureșeni, noi așa suntem obișnuiți de acasă, să ne susținem unii pe alții și să fim alături și la bine, și la greu”, va spune acesta după ce-i va încânta pe investitori cu muzica sa. 

Dacă afacerea Andreei este suficient de solidă încât să primească finanțare, dar și ce-l va face pe unul dintre lei să spună: „Tu vrei să prinzi mulți fluturi cu același coș: vrei și reciclat, vrei și artă, dar vrei să lucreze cineva pentru tine, și atunci nu mai vorbim de artă. Îți pierzi autenticitatea și valoarea!”, vedem în această seară, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Imperiul Leilor. Show-ul este disponibil în avans pe VOYO

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni