• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Emoții în prima ediție Imperiul Leilor, sezonul 2: „Povestea ta mi-a stârnit niște amintiri destul de grele”

Emoții în prima ediție Imperiul Leilor, sezonul 2: „Povestea ta mi-a stârnit niște amintiri destul de grele”

Emoții în prima ediție Imperiul Leilor, sezonul 2: „Povestea ta mi-a stârnit niște amintiri destul de grele”

Noul sezon „Imperiul Leilor” începe mâine seară, de la 20:30, la PRO TV. Cinci investitori puternici intră în Imperiu pentru a inspira și susține idei și business-uri care au nevoie de finanțare. Pentru ei, afacerile nu înseamnă doar bani, înseamnă emoție, speranță, spectacol, umor. Înseamnă viață. 

În următoarele 13 săptămăni, cinci dintre cei mai de succes lideri de business din România vor putea fi motivul pentru care zeci de antreprenori aspiranți vor ajunge să-și trăiască visurile sau se vor trezi la realitate. Au fler, experiență, răbdare, mult suflet și mulți bani de investit. Însă doar în afacerea potrivită. 

În prima ediție, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu vor avea în fața lor idei de afaceri care ar putea îmbunătăți viața noastră de zi cu zi, tineri antreprenori cu produse și servicii inovative, business-uri care salvează mii de vieți, dar și planuri de finanțare nerealiste.

Unul dintre concurenți va cere o investiție pentru ideea lui, promițându-le leilor un profit care nu are nicio legătură cu realitatea. 

Din ce am înțeles în clipa de față, există o marjă foarte bună de profit, dar acest lucru nu este deloc dovedit. Este doar afirmat! Nu am cum să verific dacă lucrurile astea sunt reale sau nu!”, îi va spune Dan Șucu în mijlocul negocierii. Dacă acesta va risca și îi va oferi finanțarea sau dacă se va retrage, vedem miercuri seară. 

 
Poveștile de viață ale celor care luptă pentru visul lor vor trece LEII printr-un carusel de emoții. Unul dintre cei cinci investitori va fi impresionat până la lacrimi de dorința de dezvoltare a unui concurent cu o afacere din domeniul medical. 

Povestea ta mi-a stârnit niște amintiri destul de grele. Înainte de pandemie, am cumpărat câteva măști cu intenția de a-i ajuta pe cei care au nevoie. Una dintre întâlniri a fost cu cei de la Ambulanță. Oamenii de acolo plângeau, se simțeau părăsiți de țară și de noi... aveau o mască la două persoane. Situația asta era în tot orașul, nu numai la Ambulanță!”, va mărturisi acesta vizibil emoționat de cele întâmplate. Iată o parte din momentul emoționant!



În Imperiu, totul stă sub semnul neprevăzutului: de la afacerile care sunt prezentate în fața leilor, până la intenția de finanțare. Investitorii vor învăța mâine seară una dintre cele mai uimitoare lecții de viață, de la un concurent care-i pune într-o situație atipică. Chiar dacă unul dintre LEI își va exprima dorința de a finanța un business, impunând o singură condiție esențială pentru dezvoltare acestuia, concurentul va refuza propunerea, spre uimirea tuturor. 

A primit o investiție în proiect și totuși a refuzat-o. Matematic vorbind: a greșit”, va spune Cristina Bâtlan la finalul negocierii. LEUL care s-a oferit să sprijine acel business și să-l ajute în dezvoltare va fi uimit de refuzul primit: „Eu nu mă așteptam să refuze oferta!”. 

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu sunt cei cinci LEI care intră în Imperiul Leilor. Al doilea sezon începe miercuri, 10 februarie, de la ora 20:30, la PRO TV.
 
Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni