EXCLUSIV ONLINE Imperiul Leilor continuă pe VOYO. Descoperă ediții noi ale emisiunii, în fiecare miercuri


	EXCLUSIV ONLINE Imperiul Leilor continuă pe VOYO. Descoperă ediții noi ale emisiunii, în fiecare miercuri
Citeste mai mult despre: Imperiul Leilor, exclusiv online, voyo,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 26 Mai 2021

Al doilea sezon al emisiunii „Imperiul Leilor” a răsplătit așteptările telespectatorilor PRO TV. Dar, ca în orice poveste cu final fericit, mai e ceva ce merită spus. Pe VOYO ai ediții noi, cu momente din show care nu au fost difuzate la TV! 

Fanii emisiunii Imperiul Leilor s-au bucurat pentru fiecare reușită a antreprenorilor care și-au spus povestea în fața investitorilor. Nu mai puțin de 54 de oameni cu idei de afaceri scalabile au primit finanțare în cadrul show-ului. Cei care nu au reușit, nu sunt niște învinși. Cum nu sunt nici cei care nu au apărut la TV în sezonul 2.

Imperiul Leilor te invită să descoperi, pe VOYO, poveștile antreprenorilor care nu au fost difuzate la PRO TV. 

Vei descoperi emoții mari cât aspirațiile lor, momente amuzante și afaceri care dau bine pe hârtie. Trei episoade exclusiv online, pe VOYO, unul pe săptămână începând din 26 mai 2021.

Succesul înregistrat de emisiunea Imperiul Leilor pe TV va continua cu 3 ediții exclusiv pentru abonații platformei VOYO. Este o premieră ca un show din TV să continue în zona de Digital. Edițiile vor putea fi vizionate în fiecare miercuri, de la ora 20:00”, a spus Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV.

Imperiul Leilor exclusiv online va fi disponibil și pe PRO TV Plus.

Hai să-ți vezi visul finanțat! 

Sezonul 2 s-a terminat, dar afacerile merg mai departe. Ești creator, inventator sau antreprenor? Inscrie-te pe imperiulleilor.protv.ro și poți să-ți vezi visul finanțat. Fii eroul viitorului sezon Imperiul Leilor

Imperiul Leilor – Investește în tine!

FULLSCREEN
EXCLUSIV ONLINE Pe VOYO ai momente importante de la Imperiul Leilor pe care nu le-ai văzut la PRO TV
  • /
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies