• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Fotografia virală cu Bernie Sanders i-a adus 40.000 de dolari. Ideea inedită a unei americance

Fotografia virală cu Bernie Sanders i-a adus 40.000 de dolari. Ideea inedită a unei americance

Fotografia virală cu Bernie Sanders i-a adus 40.000 de dolari. Ideea inedită a unei americance

Tobey King a dat frâu liber imaginației și a reușit să creeze un produs inspirat din fotografia virală cu Bernie Sanders de la învestirea președintelui american Joe Biden, care „i-a adus” suma de 40.000 de dolari.

Americanca a confecționat o păpușă croșetată care imită la perfecție fotografia în care Bernie Sanders stă zgribulit pe un scaun cu mâinile ascunse într-o pereche de mănuși croșetate vesele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Tobey Perales King (@tobeytimecrochet)

Tobey a mărturisit pentru CNN că ideea i-a venit după ce a văzut isteria creată pe internet de fotografia cu pricina. Totuși, creatorul lui Bernie Sanders în varianta croșetată nu și-a dorit să vândă păpușa în scop personal, ci a ales să organizeze o licitație pe eBay, unde a menționat că toți banii vor fi donați în scopuri caritabile.

„Vorbeam cu un prieten care mi-a spus că Bernie și-a vândut câteva pulovere și a donat toate câștigurile celor de la Meals on Wheels Vermont. Atunci am știut că asta vreau să fac și eu cu păpușa pe care o facusem”, a spus Tobey King pentru CNN.

Tobey King a organizat licitația pe eBay, cu un preț de pornire de 99 de cenți. În doar trei zile, se strânseseră deja 20.300 de dolari, sumă care a fost dublată de o donație din partea eBay, impresionată de gestul bărbatului.

Astfel, Tobey a reușit să strângă 40.300 de dolari pentru aceeași organizație caritabilă Meals on Wheels.

Chiar dacă această sumă nu a ajuns în buzunarul său, Tobey King, mamă a doi copii, este deținătoarea unei afaceri cu obiecte croșetate – Tobey Time Crochet. Ea a început să croșeteze după ce a renunțat la jobul ei ca să poată sta cu copiii. A început să facă fulare și haine, până când și-a spus că trebuie să încerce să facă o păpușică pentru fetița ei. De atunci, Tobey și-a dedicat talentul confecționării păpușilor inspirate de oameni faimoși.

 

Chiar dacă păpușa Bernie Sanders a fost licitată pentru Meals on Wheels, Tobey King vinde pe site-ul ei un ghid de realizare a propriei păpuși Bernie, la doar 5 dolari. 

 

Sursă foto: Instagram/Profimediaimages.ro


 

Imperiul Leilor se pregătește pentru al doilea sezon în România, iar antreprenorii dispuși să împărtășească din experiența lor de business sunt Dan Șucu (Mobexpert), Cristina Bâtlan (Musette), Dragoș Petrescu (City Grill), Mohammad Murad (Phoenicia Group) și Bogdan Micu (Alpin Holding Corporation). 

Imperiul Leilor – Investeşte în tine!

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram pentru a afla primul tot ce e nou!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni