• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • I-au pus pe Lei să creeze obiecte din lut, dar oare i-a convins să investească în afacerea lor? "Este un business foarte greu"

I-au pus pe Lei să creeze obiecte din lut, dar oare i-a convins să investească în afacerea lor? "Este un business foarte greu"

Gabriela Hobeanu și Mihai Semenescu au venit la Imperiul Leilor pentru a cere 150.000 de euro pentru 15% din afacerea lor:  Clay Play.

"Clay Play este o afacere în derulare, existentă pe piață din anul 2015, având ca obiect principal de activitate producția de ceramică. Pe lângă producția de ceramică, compania desfășoară activități educativ-recreative de olărit și modelaj în lut, oferite atât adulților cât și copiilor. 

Ultimul produs creat, în care am investit mult timp în ultimele 6 luni pentru a îl aduce la ceea ce este astăzi, este lavoarul din ceramică fabricat in totalitate manual. Este un produs în care credem foarte mult și despre care am avut feedback foarte bun din piață și vrem să îl dezvoltăm din ce in ce mai mult. El se adresează tuturor proiectelor de design interior, clienții nostri putând fi hoteluri, pensiuni, restaurante sau spații rezidențiale. De asemenea este un produs care vine în întampinarea designerilor și arhitecților în realizarea unor proiecte unicat de design interior, având și avantajul că poate fi customizat în funcție de preferințele clienților. "

Vezi dacă Leii au investit în afacerea lor în materialul video de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni