• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu, investitorii sezonului 3 Imperiul Leilor

Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu, investitorii sezonului 3 Imperiul Leilor

Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu, investitorii sezonului 3 Imperiul Leilor

„Imperiul Leilor” este show-ul de televiziune care le oferă antreprenorilor o șansă unică în viață: să-și vadă afacerea finanțată de unul dintre cei mai mari oameni de business din România. Sezonul 3 al emisiunii vine cu surprize mari, la fel ca ambițiile antreprenorilor din România.

În cele două sezoane difuzate deja, viața a zeci de antreprenori a fost schimbată, iar milioane români au fost inspirați să descopere lumea fascinantă a business-ului. Cinci investitori de top sunt pregătiți să finanțeze cele mai bune idei: Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu sunt leii sezonului 3 Imperiul Leilor.

Cei mai de succes lideri de business din România intră în Imperiul Leilor pentru a inspira și susține, din nou, idei și business-uri care au nevoie de finanțare. Au fler, experiență, răbdare și mulți bani de investit, însă doar în afacerea potrivită.

În acest sezon, Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu vor căuta afaceri mai puternice, mai inovatoare, care pot avea un impact important în societate, pentru a sublinia încă o dată cât de important este spiritul antreprenorial.

Dan Șucu la Imperiul Leilor, sezonul 3

Dan Șucu este omul care transformă orice afacere în succes. A intrat în lumea business-ului în 1990, cu doar 1.000 de dolari în buzunar, iar în urma unei călătorii în Franța a descoperit articolele moderne de birou și canapelele de piele, piese de mobilier cu care românii nu erau obișnuiți. A construit un adevărat imperiu al mobilei – grupul Mobexpert, care înglobează astăzi 8 fabrici, 26 de hypermarketuri și magazine de mobilă, atât în țară, cât și în străinătate, și peste 2.300 de angajați.

Dr. Wargha Enayati la Imperiul Leilor, sezonul 3

Dr. Wargha Enayati este fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City, primul oraș medical din România. Este președintele Enayati Group, un consorțiu de companii din domeniul medical și de 11 ani a înființat Fundația Inovații Sociale Regina Maria

De 25 de ani este antreprenor în domeniul medical și creatorul sistemului privat de sănătate din România. Dr. Enayati s-a născut în Germania, din părinți de origine persană, a studiat medicina în Regensburg – Bavaria, iar ulterior a venit în România unde a studiat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, devenind medic cardiolog. Pragmatismul, inovația și spiritualitatea sunt cheia succesului lui. Prin acțiunile lui vrea să restabilească echilibrul lumii și să contribuie la progresul oamenilor prin unitate, știință și credință.

Cristina Bâtlan la Imperiul Leilor, sezonul 3

Cristina Bâtlan a fondat în urmă cu mai bine de două decenii compania Musette – cel mai important brand românesc de încălțăminte. Puternică și determinată, Cristina Bâtlan a intrat în lumea afacerilor la 19 ani, iar în prezent conduce două fabrici, zeci de magazine în țară și străinătate și o echipă de peste 500 de persoane. Pantofii și gențile Musette se găsesc acum în toate colțurile lumii, din Statele Unite ale Americii, Liban, Mongolia, până-n Franța, Austria, Ungaria sau Israel.

Sebastian Dobrincu la Imperiul Leilor, sezonul 3

Sebastian Dobrincu este fondatorul Storyheap, o platformă care a devenit lider pe piața de digital marketing și care are în portofoliu clienți precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack. A intrat în lumea software-ului în 2009, la doar 11 ani, iar la 17 ani s-a mutat în Statele Unite ale Americii. A renunțat la cursurile Universității Standford după ce a ajuns în Silicon Valley, locul în care și-a stabilit primul sediu al companiei. A fost numit ”Cel mai tânăr milionar din Silicon Valley” și unul dintre tinerii de succes sub 30 de ani din topul Forbes.

După prima afacere de succes, Sebastian Dobrincu s-a extins în piața de marketing digital, investind în produse și servicii complementare – cu misiunea de a ajuta brandurile să-și mărească influența în social media. Printre clienții acestor servicii se numără: Universal, Interscope Records și HubSpot.

Dragoș Petrescu la Imperiul Leilor, sezonul 3

Dragoș Petrescu este un leu cu experiență, pregătit să arate punctele slabe ale oricărei afaceri. Prezent în Imperiul Leilor încă de la primul sezon, tinerii antreprenori au văzut că pot conta pe el, însă nu este ușor de convins. Președinte al City Grill Restaurants, cel mai mare lanț de restaurante din România, Dragoș Petrescu administrează 19 restaurante și cafenele sub brandurile Caru’ cu bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Brewery Inn, Trattoria Buongiorno, City Grill și City Café.

Antreprenori care vor să-și vadă visul cu ochii sunt așteptați în cel de-al treilea sezon al show-ului Imperiul Leilor. Creatori, inventatori sau antreprenori, pasionați și cu viziune, sunt invitați să se înscrie pe imperiulleilor.protv.ro.

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni