Imperiul Leilor, lider de audiență miercuri seară. Câți bani au investit LEII în afacerile antreprenorilor

Imperiul Leilor, lider de audiență miercuri seară. Câți bani au investit LEII în afacerile antreprenorilor
Autor: Dan L. Brumar
Data: 25 Februarie 2021

Antreprenori mari și mici au intrat ieri în „Imperiul Leilor” cu gândul de a-i convinge pe cei cinci investitori să finanțeze afacerile lor. Ediția de miercuri seară a fost lider de audiență.

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu au încercat să găsească potențial și să finanțeze o școală de reconversie profesională, un shop online cu invenții făcute de doi copii, un prototip de castron care reține stropii, o clinică medicală pentru animalele de companie, o platformă online de cursuri de make-up, un business cu dulciuri sănătoase și un restaurant cu produse pe bază de ou, pentru micul dejun și prânz. Deși toți au venit în fața leilor cu speranță, doar unii au plecat acasă cu banii.

Porțile Imperiului au fost deschise aseară pentru milioane de români, PRO TV fiind lider de audiență și înregistrând 8.9 puncte de rating și 23.8% cotă de piață, în intervalul 20:28 – 22:32, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban. Televiziunea clasată pe poziția secundă avea 5.8 puncte de rating și 15.5% share. 

Frații Robert și Aaron Zicman au fost primii copii antreprenori care au reușit să primească finanțare în ediția din această săptămână. Toți cei cinci lei vor investi 40.000 de euro în magazinul lor cu invenții. Mina David, un tânăr de 18 ani a reușit să declanșeze o adevărată luptă între cei cinci investitori, care s-au duelat aseară pentru castronul prototip care reține stropii. Într-un final, Dan Șucu și Bogdan Micu și-au adjudecat investiția de 200.000 de euro pentru 20% din afacere. 

Alexandra Ardelean, dublă campioana națională la make-up a primit 50.000 de euro de la Cristina Bâtlan pentru platforma ei de cursuri de make-up, în schimbul a 30%. Ultimul concurent care a plecat acasă cu finanțare pentru visul lui a fost Andrei Isac, deși a cerut 50.000 de euro pentru dezvoltarea unor restaurante cu produse pe bază de ou, Mohammad Murad i-a oferit 500.000 de euro, în schimbul a 30% din companie. 

LEII au investit 790.000 de euro în ediția de aseară, iar viitorul arată promițător.

Leii revin săptămâna următoare cu noi investiții în antreprenori tineri și idei geniale. Miercuri, de la ora 20:30, un concurent va pleca acasă cu o finanțare record: un milion de euro. Cine îi va oferi acești bani și pentru ce afacere, vedem săptămâna viitoare, la Imperiul Leilor.

Imperiul Leilor – Investește în tine!

FULLSCREEN
Imperiul Leilor, lider de audiență miercuri seară. Câți bani au investit LEII în afacerile antreprenorilor
  • /
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies