• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor revine. Ai o idee de business? Înscrie-te și vino să-ți vezi visul finanțat!

Imperiul Leilor revine. Ai o idee de business? Înscrie-te și vino să-ți vezi visul finanțat!

Imperiul Leilor revine. Ai o idee de business? Înscrie-te și vino să-ți vezi visul finanțat!

Mintea unui om de creație nu ia pauză niciodată, oricâte pandemii ne-ar lovi. Încă ții în tine idei de business care se pot transforma în afaceri de succes? Vino cu ele la Imperiul Leilor!

Înscrierile pentru noul sezon al emisiunii Imperiul Leilor au început, iar cei cinci investitori abia așteaptă să-și găsească noi parteneri de business. Vino cu ideile tale la emisiune și cei 5 se vor asigura că vei pleca acasă cu o altă perspectivă asupra afacerii tale! 

Înscrie-te la Imperiul Leilor sezonul 2 folosind acest FORMULAR!

În ciuda pandemiei de coronavirus, primul sezon al emisiunii a reușit să schimbe viețiile câtorva concurenți care și-au pus sufletul pe tavă în fața investitorilor. Printre ei se află Ana Pitic și Oana Corcodel.

Cristian Onețiu și Mohammad Murad le-au lansat „la apă” pe cele două tinere de 20 de ani care și-au propus să îmbrace în fustițe cu luminițe toate fetițele din România. În schimbul a 45.000 de euro, fetele au cedat 40% din afacerea pusă pe picioare de ele. Și nu au regretat, fiindcă acum fustițele lor cu leduri se găsesc ușor și pot fi comandate online de pe mai multe site-uri.

Daniela Marișcu a investit în afacerea cuplului Simona și Adrian Atinge, doi soți care i-a convins cu ideea lor de amenjare a locuințelor și birourilor – vitrine cu plante tropicale. Mai mult, l-a ajutat pe Dima Melnic să lanseze Sushi Time, o franciză de livrare la domiciliu a preparatelor sushi.

Cea mai mare investiție de la Imperiul Leilor, în valoare de 2 milioane de euro, a fost promisă de Mohammad Murad creatorului de modă Alexandru Ciucu. Acesta din urmă l-a convins pe Murad că noua sa linie de sacouri de lux îi va aduce profit.

Vezi mai jos cum a decurs negocierea!

Imediat după ce au bătut palma, omul de afaceri libanez a dezvăluit că a fost „cea mai ieftină investiție” pe care a făcut-o în ultimii 5 ani.

Într-o postare pe Facebook, după difuzarea emisiunii, Alexandru Ciucu și-a manifestat satisfacția pentru asocierea cu Mohammad Murad.

Yeeeesss !!! Mulțumesc, Mohammad Murad !!! Iată că până la urmă cineva a crezut in proiectul meu. Îl vom implementa imediat ce situația dificilă legată de noul coronavirus, cu care ne confruntăm cu toții, se va ameliora. Ați urmărit emisiunea? Cum vi s-a părut?”, a scris Alexandru Ciucu pe Facebook.

Crezi în tine și în ideile tale? Atunci nu mai sta pe gânduri! Vino să iei ce-i al tău!

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni