• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Interviu cu Bogdan Micu, investitor la Imperiul Leilor: “Succesul în viața mea nu se numără în bani”

Interviu cu Bogdan Micu, investitor la Imperiul Leilor: “Succesul în viața mea nu se numără în bani”

Interviu cu Bogdan Micu, investitor la Imperiul Leilor: “Succesul în viața mea nu se numără în bani”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV, Bogdan Micu a vorbit despre lucrurile pe care le-a învățat de când s-a lansat în afaceri.

Cel mai tânăr investitor de la Imperiul Leilor recunoaște că a aflat și lucruri noi despre bani, pe care nu le știa înainte: “Un lucru pe care l-am aflat despre bani este faptul că nu trebuie să stea la tine. Ei sunt volatini și trebuie tot timpul să se miște, iar ăsta este un lucru de care nu știam înainte. În afaceri, cele mai importante trei lucruri sunt: perserverența, ambiția și onestitatea”.

Experiența în afaceri l-a făcut să se lovească și de situații la care nu se aștepta: “Un lucru pe care mi-aș fi dorit să nu-l învăț din experiență este că poți să fii mult prea optimist atunci când lucrurile merg bine și foarte ușor poți să pierzi totul”. 

Mulți oameni care ajung să aibă bani uită de fapt care este esența lor și au impresia că pot cumpăra totul. Ei bine, Bogdan Micu știe foarte bine că nu este așa: “Banii nu pot cumpăra familia, prietenii adevărați și nu-ți pot aduce înapoi timpul pe care l-ai pierdut. Succesul în viața mea nu se numără în bani”.

Vezi interviul integral în materialul video de mai jos

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni