• PRO TV
  • Interviul-eveniment oferit de Prințul Harry și Meghan Markle, cumpărat de o televiziune cu o sumă uriașă

Interviul-eveniment oferit de Prințul Harry și Meghan Markle, cumpărat de o televiziune cu o sumă uriașă

Interviul-eveniment oferit de Prințul Harry și Meghan Markle, cumpărat de o televiziune cu o sumă uriașă

Prințul Harry și Maghan Markle „vor spune tot” despre relația tensionată cu Familia Regală Britanică în cadrul unui interviu găzduit de realizatoarea Oprah Winfrey. Întreaga discuție va fi televizată de CBS, însă interviul a fost cumpărat și de o televiziune din Marea Britanie.

Interviul care a pus pe jar Familia Regală din Marea Britanie din secunda în care a fost anunțat va fi difuzat pe 7 martie 2021 la postul CBS. Conform unui reprezentant legal al Ducilor de Sussex, Meghan și Harry nu au vrut să primeacă niciun ban pentru a se confesa în fața a milioane de telespectatori.

Însă, CBS a cedat dreptul de difuzare și unei televiziuni din Marea Britanie (ITV), care a plătit un milion de lire sterline (1,15 milioane de euro) pentru a avea interviul, scrie Daily Mirror. Interviul realizat de Oprah Winfrey va ajunge în casele britanicilor la 24 de ore după ce a fost văzut deja de telespectatorii din SUA.

Conform sursei citate, un spot publicitar de 30 de secunde, difuzat în timpul interviului, s-ar vinde cu 100.000 de lire (115.720 de euro).

Interviul dat de Meghan și Harry se va concentra pe evenimentele care i-au determinat pe aceștia să renunțe la îndatoririle regale. Frânturi din această discuție de două ore au fost făcute publice, pentru a crește interesul celor care urmăresc activitatea Ducilor de Sussex.

Într-un trailer de 30 de secunde, Oprah Winfrey a dezvăluit o parte din întrebările la care vor răspunde interlocutorii ei.

Prințul Harry mărturisește că a fost „incredibil de greu” să părăsească Familia Regală, iar Meghan spune cele 20 de luni petrecute la palat au fost „aproape de nesupraviețuit”, moment pe care Oprah îl califică drept „șocant”.

Meghan Markle și Prințul Harry și-au pierdut titlturile regale după ce au renunțat la statutul de „membri seniori” ai Casei Regale. Ei și-au dorit să se mute departe de Familia Regală și să devină independenți din punct de vedere financiar. La un an de la decizia care le-a schimbat viața, cei doi pot spune că au reușit: au o casă în California, au semnat un contract bănos cu o platformă de streaming și așteaptă al doilea copil.


Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Cum să faci cele mai tari ședințe foto

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni