• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • La un pas de leșin în fața investitorilor. O concurentă, emoționată de Dragoș Petrescu

La un pas de leșin în fața investitorilor. O concurentă, emoționată de Dragoș Petrescu

La un pas de leșin în fața investitorilor. O concurentă, emoționată de Dragoș Petrescu

În această seară, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu redeschid porțile Imperiului pentru o nouă rundă de investiții în business-uri și idei creative. Pentru unii dintre concurenți, întâlnirea cu leii va fi un adevărat carusel de emoții. 

Două tinere antreprenor vin în Imperiul Leilor cu o platformă de servicii cosmetice, make-up, frizerie și relaxare la domiciliul clientului. Extrem de emoționate de întâlnirea cu investitorii, fetele vor încerca să obțină 60.000 de Euro pentru 12% din afacerea lor. 

Te rog, nu mai plânge!”, va spune mama uneia dintre concurente, înainte să intre în Imperiu. 

Ne aflăm într-o epocă în care oamenii vor confort și răsfăț, iar serviciile importante frecvente să fie livrate acasă. Timpul este prețios, de aceea noi ușurăm viețile femeilor, dar și ale bărbaților, prin servicii de înfrumusețare și relaxare acasă. În 6 luni plănuim să ajungem la sute de comenzi și un venit de 20.000 de euro/lună”, vor spune acestea în fața posibililor investitori. 

Dan Șucu nu crede în propunerea lor, în ciuda faptului că le consideră foarte bine organizate: „Sunteți foarte pregătite, sunteți doritoare să faceți treabă, v-ați ales însă o zonă care are o foarte mare problemă în ceea ce privește fiscalizarea. Și dacă am dreptate, în clipa de față voi nu aveți o afacere aici, până când statul roman nu va înțelege în totalitate apăsarea pe care o pune pe muncă. Și nu cred că o va face prea curând!”, le va zice Dan Șucu. 

Retragerea lui Dragoș Petrescu din negociere o va afecta atât de tare pe una dintre tinere încât va fi la un pas de leșin. Dr. Wargha Enayati va interveni rapid pentru a-i oferi primul ajutor. „Când a început Dragoș să vorbească m-a luat o durere de cap…”, va spune tânăra, vizibil afectată de moment. Cum se va încheia negocierea celor două vedem astăzi, de la ora 21:30, la Imperiul Leilor. Show-ul este disponibil în avans pe VOYO

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni