• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Leii au fost cuceriți în unanimitate de eclerurile lui Sebastian Petrescu. Ce oferte i-au făcut

Leii au fost cuceriți în unanimitate de eclerurile lui Sebastian Petrescu. Ce oferte i-au făcut

Sebastian Petrescu crede că antreprenoriatul este ca un virus: “atunci când îl iei, e foarte greu să mai scapi de el”. A venit la Imperiul Leilor cu gândul să-l impresioneze pe Dragoș Petrescu. Ce a urmat, l-a lăsat chiar și pe el fără cuvinte.

Sebastian și soția sa, Raisa, cea care îi este și parteneră în afaceri, s-au mutat în urmă cu 4 ani în Copenhaga. Au vândut tot în România și au luat-o de la zero în capital Danemarcei. 

În 2019, au deschis o afacere cu ecleruri și cafea. Queen’s Delight este primul și singurul magazin de ecleruri din Copenhaga. Sebastian Petrescu este acum în căutarea unui partener care să-l ajute să transforme afacerea într-o franciză. 

“Pentru asta avem nevoie de 250.000 de euro și oferim 25% procent din compania internațională. Investiția va fi folosită pentru demararea afacerii în România”, le-a spus investitorilor.

Leii au fost cuceriți în unanimitate de eclerurile lui Sebastian. “Este cel mai bun ecler pe care l-am mâncat în viața mea”, a spus Dan Șucu după ce a gustat din desertul adus de antreprenor. 

“Mă interesează foarte tare business-ul tău și vreau să investesc (…) Mă simt foarte confortabil în fața unui antreprenor care face profit, face ecleruri bune cu design, cu tot ce vrei, dar și care înțelege că o condiție contractuală trebuie respectată. Asta mi-a plăcut cel mai mult la tine. Și dacă tu ceri altuia să respecte contractul tău, sunt convinsă că și tu vei respecta contractul cu mine. Eu îți promit că voi respecta un contract cu tine. Ăsta mi se pare că e modelul de business de care are nevoie România!”,  a spus Cristina Bâtlan, care a pus imediat și două oferte pe masa. 

Ea a oferit 250.000 de euro pentru 25% din afacerea internațională sau 250.000 de euro pentru 49% din afacerea din România. Dragoș Petrescu și Dan Șucu au venit cu aceeași ofertă, iar Wargha Enayati a fost interesat doar de afacerea din România, pentru care a oferit 250.000 de euro în schimbul a 49% din business. 

În final, Sebastian l-a ales pe Dragoș Petrescu, iar leul a acceptat să fie partener cu Dan Șucu și Cristina Bâtlan în această investiție. 

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni