• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Leii au investit aseară o jumătate de milion de euro! Show-ul Imperiul Leilor a condus topul audienței

Leii au investit aseară o jumătate de milion de euro! Show-ul Imperiul Leilor a condus topul audienței

Leii au investit aseară o jumătate de milion de euro! Show-ul Imperiul Leilor a condus topul audienței

Aseară, antreprenori cu business-uri creative au reușit să-i cucerească pe lei într-o nouă ediție cu investiții record. Show-ul Imperiul Leilor a condus topul audienței și în această săptămână. 

În intervalul orar 21:26 – 23:30, PRO TV a fost lider de audiență și a înregistrat 6.6 puncte de rating și 21.8% cotă de piață, pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe locul doi avea 4.9 rating și 16.4% share. 

Leonard Mihoc a venit în Imperiul Leilor pentru o investiție de 200.000 de euro și un partener activ în business-ul lui – o fabrică de bere. Planurile sale l-au impresionat pe Dan Șucu, leul care a acceptat să-i devină partener pentru 30% din acțiunile companiei.

Imperiul Leilor a fost învăluit aseară în miros de parfum fabricat în România. Georgiana Ștefănoaei și Sebastian Țiplea au adus în fața investitorilor un brand care produce în țara noastră parfumuri din ingrediente naturale, după formule proprii, și care are nevoie de o investiție de 60.000 de euro. Sebastian Dobrincu, Cristina Bâtlan și Dragoș Petrescu cred că pot dezvolta și mai mult această idee și au acceptat să devină partenerii celor doi pentru suma cerută, în schimbul a 30% din acțiuni. 

Daniela Alecse este fondatoarea primei patiserii, cofetării și brutării din România, care realizează produse fără gluten, destinate celor care suferă de boala celiacă. În ciuda faptului că evaluarea business-ului a fost făcută greșit, iar cerea de finanțare supraevaluată, Cristina Bâtlan și-a dorit să susțină cauza pe care o are în spate această afacere și i-a oferit cei 250.000 de euro, pe care i-a solicitat, pentru 49% din companie. 

Show-ul Imperiul Leilor revine miercuri, de la ora 21:30. Episodul va putea fi urmărit în avans și pe VOYO

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni