• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Leoaica Cristina Bâtlan și latura ei îmblânzită: „Nu vreau să mă asociez cu idei în care nu cred”

Leoaica Cristina Bâtlan și latura ei îmblânzită: „Nu vreau să mă asociez cu idei în care nu cred”

Leoaica Cristina Bâtlan și latura ei îmblânzită: „Nu vreau să mă asociez cu idei în care nu cred”

Singura investitoare de la „Imperiul Leilor” a dezvăluit care sunt valorile în care crede cel mai mult în business. Cristina Bâtlan spune că n-ar fi reușit în carieră dacă s-ar fi abătut de la etica în afaceri.

În cei 20 de ani de antreprenoriat, Cristina Bâtlan s-a ghidat după valorile morale ale umanității, iar acestea sunt singurele care o inspiră în business. Iar dacă vreodată s-a confruntat cu situația de a intra într-un parteneriat de succes cu o afacere imorală, a preferat să întoarcă spatele unei asemenea oportunități. 

Țin la morală foarte mult și aș vrea să reușesc în această viață să-mi impun în tot ceea ce fac reguli de etică, reguli morale și lucruri care, într-adevăr, sunt sustenabile. Niciodată nu vreau să mă asociez cu idei în care nu cred, ci doar cu idei în care cred și care devin parte din mine”, spune Cristina Bâtlan într-un interviu acordat PROTVPlus.ro.

În ciuda experienței de 20 de ani în lumea afacerilor, fondatoarea brandului Musette recunoaște că viața i-a oferit oportunitatea de a învăța lucruri noi de la toți oamenii pe care i-a cunoscut. Printre cei care i-au schimbat percepția despre lume și lucruri sunt și antreprenorii care au venit la Imperiul Leilor, să-și spună povestea de viață în fața ei.

Vezi în interviul de mai jos ce părere are de concurenții de la Imperiul Leilor, dar și de colegii de platou!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni