• Emisiuni
  • La Măruță
  • Lili Sandu mai vrea copii: “Am și un soț care arată extraordinar și e păcat să stea gena aia acolo!”

Lili Sandu mai vrea copii: “Am și un soț care arată extraordinar și e păcat să stea gena aia acolo!”

Lili Sandu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a avut rolul de jurat-surpriză la „Plăcinta de aur”. Înainte de a degusta din desertul pregătit de concurenta cu numărul 3, artista a vorbit despre viața de mămică și planurile de viitor. 

Cântăreața în vârstă de 41 de ani arată senzațional după naștere și spune că rolul de mămică i se potrivește de minune. Mai mult, artista l-a uimit pe Măruță când i-a spus că nu se oprește aici și își mai dorește copii. 

“Este absolut minunat! Este foarte dificil, dar pe cât este de dificil, pe atât este de frumos. E o recompensă extraordinar de mare sufletească și din toate punctele de vedere. (…) Dumnezeu știe el cum să le aranjeze și sinceră să fiu chiar dacă am început acum la 41, parcă nu m-aș opri acum. Parcă aș mai vrea să trec o dată sau de două ori prin experiența asta. (…) Am și un soț care arată extraordinar de bine și e păcat să stea gena aia acolo!”, a declarat vedeta.

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt împreună de șase ani, iar în august 2020 au devenit părinții unui băiețel, pe nume Thomas Jay. Artista a povestit cum a cucerit-o viitorul soț și și-a etalat mândră bijuteria primită de la Silviu. 

„E inelul de logodnă. Nu am mai apucat să facem nunta că a venit tâmpenia asta de pandemie”, a spus artista, care este nerăbdătoare să îmbrace rochia de mireasă.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Fotografii: Instagram Lilisandu_official

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni