• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Liliana Stoica a crezut că o fabrică de reciclare ar fi o idee bună de afarcere, însă Leii nu au fost de acord

Liliana Stoica a crezut că o fabrică de reciclare ar fi o idee bună de afarcere, însă Leii nu au fost de acord

Deco-Box este un atelier de artă 3D, tablouri și ceasuri originale, geometrice, dar și design de produs special pentru birou. Este un exercițiu de imaginație pentru a creea obiecte cu utilitate versatilă, din lemn reciclat și alură arhitecturală, cu adevărat artă la birou! Fondatoarea atelierului, Liliana Stoica, după o carieră de peste 10 ani în mediul corporate, și-a asumat materializarea unui vis, a unei chemări organice, alături de tatăl sau, sculptorul Stoica Gheorghe, exprimă prin culoare și forme 3D, trăiri și emoții intense despre fericire, despre a trăi clipă „Acum”.

Povestea atelierului se întrepătrunde cu povestea mea, cu evoluția și emoțiile mele. Sunt un explorator, sunt o persoană care iese foarte des din zona de confort, și am învățat că evoluez încercând, trăind experiențe „bold” și învățând să mă bucur și să apreciez fiecare clipă. Creez privind spre natură și îmi doresc că fiecare obiect să aducă mai aproape experiențe wow, de prezența și frumusețe.”

Visul acesteia este să deschidă o fabrică de reciclare, unde să creeze obiecte de artă, iar pentru asta are nevoie de ajutorul Leilor.


Vezi ce părere au avut Leii în materialul video de mai sus 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni