Mâine vom vedea un moment incredibil la Imperiul Leilor!

Mâine vom vedea un moment incredibil la Imperiul Leilor!

Imperiul Leilor a condus pentru cinci săptămâni consecutiv topul audiențelor pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani.

Emisiunea ne arată că orice vis se poate realiza prin muncă susținută și creativitate. În cele cinci ediții de până acum, am văzut investiții în afacerile unor antreprenori care au emoționat investitorii.

O donație de 100.000 de euro pentru o asociație non-profit care desfășoară proiecte de educație financiară pentru copiii din România.

Povestea emoționantă a unui tânăr antreprenor, Nicolae Mavrichi, care de la vârsta de 9 ani a crescut într-un centru de plasament și a pus bazele propriei afaceri în 2018, Fresh Online. Investitorul Mohammad Murad a fost impresionat de povestea de viață a lui Nicolae și a decis să investească, oferindu-i 45.000 de euro pentru 1% din afacerea lui. 

Tot la Imperiul Leilor telespectatorii au aflat povestea unui tânăr de 19 ani, cu o minte sclipitoare, Mihnea Stoian. Acesta suferă de sindromul Asperger, o tulburare comportamentală din spectrul autistic, care îi creează probleme în a relaționa cu cei din jur.

Tânărul s-a retras într-o lume virtuală și a conceput un magazin online care produce și comercializează produse destinate categoriei geek. Impresionat de povestea lui, Mohammad Murad a decis să investească în afacerea lui Mihnea, spunând că l-a lăsat fără cuvinte și a decis să-și pună banii în joc, oferind 50.000 de euro pentru 40% din compania tânărului antreprenor.

Dacă până acum am văzut inițiative și afaceri care ne-au inspirat și emoționat, Imperiul Leilor ne va uimi în ediția următoare. Mâine seară, de la 20:30, vom vedea o investiție record: 2.000.000 de euro pentru o afacere. Despre ce business este vorba și care dintre cei 5 investitori a pus în joc această sumă uriașă aflăm mâine seară!

Imperiul Leilor – Investeşte în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni