Mihai a cerut un milion de euro pentru o afacere cu curcani. Cum au reacționat Leii

Mihai (44 de ani) și Kristina Tivodar (34 de ani) s-au prezentat în fața Leilor cu o propunere inedită. Ei au cerut finanțare pentru o fermă de curcani, pe care să o deschidă tocmai în Indonezia.

Povestea de dragoste a celor doi i-a cucerit pe jurați, însă nu la fel au stat lucrurile când a venit vorba de investiție. 

Kristina a povestit cum a renunțat la cariera de model pentru ferma de curcani a lui Mihai, de la Câmpulung Moldovenesc. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul Internetului și a fost nevoie de o singură vizită în România pentru ca Mihai s-o convingă să-i devină soție. Cei doi se ocupă de ferma de pui și curcani a familiei, iar tânără spune că taie și 50 de capete în timpul zilei, iar seara face prăjituri. 

Cu delicii a încercat să-i ademenească și pe Lei, însă suma cerută de soțul ei i-a bulversat pe investitori. “Mihai, pe bune? Un milion de euro? Dar ce ai făcut tu cu curcanii în ultimii zece ani de vii să ne ceri nouă 1 milion de euro?, a fost reacția lui Dragoș Petrescu.

Fermierul și-a scos toți așii din mâneca și l-a adus în platou până și pe ambasadorul Indoneziei la București, diplomat care i-a susținut cauza. 

Vezi în materialul VIDEO de mai sus cum au reacționat Leii

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni