• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Mihai Cepoi, planuri mari cu afacerea în care l-a atras pe Bogdan Micu: „Lucrăm la extindere”

Mihai Cepoi, planuri mari cu afacerea în care l-a atras pe Bogdan Micu: „Lucrăm la extindere”

Mihai Cepoi, planuri mari cu afacerea în care l-a atras pe Bogdan Micu: „Lucrăm la extindere”

Unul dintre cei mai pregătiți antreprenori care au venit la „Imperiul Leilor”, Mihai Cepoi i-a convins pe toți cei 5 investitori că afacerea lui va fi un succes. Tânărul de 29 de ani dezvăluie în acest interviu în ce direcție se va îndrepta businessul lui acum.

Dacă ar fi fost la olimpiada de dezbateri, Mihai Cepoi s-ar fi întors acasă cu nota maximă. La Imperiul Leilor a făcut impresie bună și s-a ales cu 75.000 de euro, banii care îi lipseau pentru a-și putea finanța visul: dezvoltarea platformei de recrutare a forței de muncă prin joacă, creată împreună cu echipa sa de tineri profesioniști.

La scurt timp după ce a obținut finanțarea, Mihai a acceptat să vorbească cu noi pentru a ne împărtăși ce se întâmplă acum cu afacerea lui și de ce l-a ales pe Bogdan Micu.

Mihai, impresionantă expunere în fața investitorilor. A ieșit așa cum ai visat? Te așteptai să-l cucerești pe Bogdan Micu?

„Mulțumesc frumos, mă bucur că a ieșit bine. Obiectivul principal a fost de a valida cu investitorii afacerea pe care o tot creștem din 2018 și de a o expune în fața unui public cât mai larg. Faptul că am reușit să-l atragem pe Bogdan alături de Jobful face ca experiența să fie într-adevăr de vis.”

Leii au apreciat ideea pe care ai dezvoltat-o cu partenerii tăi, punctând că e o reușită a unor tineri români talentați. Ce anume te-a motivat să începi propria afacere?

„Am avut privilegiul de a crește înconjurat de oameni pasionați, dispuși să-și urmeze visele. Uitându-mă înapoi, cred că am fost inspirat de ei mai degrabă decât o motivație personală.”

Jobful.ro e un business conceput pentru a deveni global. Ce înseamnă pentru voi că l-ați început în România?

„Din punctul meu de vedere, România este o țară ideală pentru a începe o afacere, cel puțin în zona de tech. Avem un super exemplu în UiPath pentru inspirație (și nu numai), un mediu de business care se tot deschide către inovație și digitalizare, un spirit critic puternic ce poate crește nivelul la care facem lucrurile (dacă este preluat ca feedback) și profesioniști extraordinari. Dacă ambițiile vizează un business global, cred că este important să construit din timp adresarea unor piețe mai mari.”

Ce așteptări ai de la Bogdan Micu?

„Lucrăm la extinderea soluției pe piața din State și mă bucur că putem fi ghidați de Bogdan, având experiență pe tot ce înseamnă acest subiect mare. Avem planuri de creștere și orice feedback de la Bogdan ne poate ajuta să o executăm mai bine.”

Chiar ai întotdeauna răspunsurile la tine? La orice întrebare?

„Mi-aș dori să fie asta super puterea mea. În ceea ce privește Jobful, ar fi îngrijorător să nu le putem răspunde investitorilor cum arată afacerea pe care o construim sau piața pe care o adresăm în punctul în care ne aflăm.”

Unde te vezi peste 10 ani? 

„Anul 2031 este mult prea departe și ritmul schimbărilor din jurul nostru a tot crescut. Mă văd la fel de pasionat de lucrurile în care investesc timp și peste 10 ani.”

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni