Milena Costovici a crezut în visul ei, iar un Leu i s-a alăturat proiectului său. Cine a ales să o ajute să-și urmeze calea

Citeste mai mult despre: Milena Costovici, Imperiul Leilor,
Data: 05 Mai 2021

Milena Costovici este studentă la ASE și a fost admisă la școala de business din Londra. Tatăl ei și-a dorit să plece acolo, însă tânăra a rămas în țară, deoarece consideră că adevărata provocare este să reușești să faci ceva aici, în România.

În fața investitorilor de la Imperiul Leilor s-a prezentat cu proiectul Wolfreak, un concept care aduce în prim plan haine personalizate în ediție limitată. Ideea i-a venit anul trecut când un prieten foarte bun al său s-a izolat de lume și nu a mai avut contact cu el. Își dorește să transmită mesaje prin intermediul hainelor pe care le creează. 

Tânăra le-a cerut Leilor 60.000 de euro în schimbul a 30% din companie. ”Eu cred că fata asta va fi noul Gucci”, a mărturisit Bogdan Micu, în timp ce Cristina Bâtlan a apreciat entuziasmul ei. 

Chiar dacă patru Lei s-au retras din cursă, cel de-al cincilea i-a făcut o contraofertă pe care Milena a acceptat-o. Vezi în materialul video de mai sus cine a ajutat-o!

FULLSCREEN
Milena Costovici a crezut în visul ei, iar un Leu i s-a alăturat proiectului său. Cine a ales să o ajute să-și urmeze calea
  • /
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies