• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Șansa primită de Lucian Pupăzan după ce a apărut la Imperiul Leilor. „Am făcut o promisiune”

Șansa primită de Lucian Pupăzan după ce a apărut la Imperiul Leilor. „Am făcut o promisiune”

Șansa primită de Lucian Pupăzan după ce a apărut la Imperiul Leilor. „Am făcut o promisiune”

Lucian Pupăzan n-a convins niciun investitor de la „Imperiul Leilor” să investească în afacerea lui cu articole artizanale, însă a primit șansa de a-și spori vizibilitatea după apariția în show.

Chiar dacă nu investesc în mod direct în afacerile antreprenorilor care vin în fața lor, LEII caută să-i încurajeze și să le ofere din experiența lor de business. Așa s-a întâmplat cu Lucian Pupăzan, un făurar de tocătoare și mese din lemn, care nu i-a convins pe investitori să semneze un parteneriat.

Însă, în emisiune, Dan Șucu i-a promis că-i va oferi șansa de a-și expune produsele creative în cadrul magazinelor Mobexpert, pentru a-l ajuta să-și sporească vizibilitatea și vânzările. Într-o postare publicată pe pagina de Facebook a grupului Mobexpert, omul de afeceri anunță că s-a ținut de cuvântul dat.

Am făcut o promisiune la Imperiul Leilor și ne face o deosebită plăcere să luăm parte la povestea Pupăzan! Produsele artizanale din lemn pot fi găsite acum în magazinele Mobexpert Băneasa și Pipera. În curând și online”, se arată în mesajul postat online.

Am făcut o promisiune la Imperiul Leilor și ne face o deosebită plăcere să luăm parte la povestea Pupăzan! Produsele...

Publicată de MOBEXPERT pe Joi, 18 februarie 2021

Lucian Constantin Pupăzan a reacționat și el pe Facebook, când a văzut că lucrurile chiar se întâmplă: „Când Dl Dan Șucu spune, se și întâmplă.. Gata și standul din Mobexpert Pipera unde puteți vedea și fotoliul din emisiune.. Pam pam”.

În cadrul ediției din 10 februarie 2021, Dan Șucu a dezvăluit că nu poate investi în afacerea lui. „Domnul Pupăzan e un showman. E o persoană creativă, o persoană plăcută, dar nu un om de afaceri”. Totuși, povestea sa l-a inspirat și l-a ajutat să ia decizia cea bună. 

Vezi mai jos momentul VIDEO în care Lucian Pupăzan a încercat să atragă o finațare de 500.000 de euro la Imperiul Leilor!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni