• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Un băiat cu o minte sclipitoare i-a convins pe Lei să investească în proiectul său. ”Ești o inspirație pentru mine”

Un băiat cu o minte sclipitoare i-a convins pe Lei să investească în proiectul său. ”Ești o inspirație pentru mine”

Cosmin Ciolacu este un student la matematică, dotat cu o inteligență uimitoare. Băiatul suferă de o maladie rară, iar din această cauză nu-și poate folosi mâinile și nici picioarele. Acest lucru însă nu l-a împiedicat să se ocupe de programare.  

Părinții spun despre el că este: optimist, visător și vesel. El mereu le ridică moralul și nu se dă bătut niciodata. Din clasa a noua a început să îi placă informatica, participând la concursuri de informatică, fizică și robotică. Fizica este domeniul lui preferat și îl admiră foarte mult pe Stephen Hawking. 

Ajutat de fratele lui, care scrie toate codurile pe care i le dictează, Cosmin a dezvoltat o aplicație care i-ar putea ajuta pe elevi și profesori. Practic, programul le permite profesorilor să încarce temele sau testele de la diferite materii, iar elevii pot rezolva direct pe platformă cerințele. În plus, aplicația le arată direct punctajul obținut. 

Leii au fost profund impresionați de mintea sclipitoare a lui Cosmin. Toți s-au arătat interesați de proiectul lui și au fost dispuși să investească suma de 30.000 de euro pentru 20 % din afacere. 

Ești o inspirație pentru mine. Ce ai în cap nu poate să-ți ia nimeni. Mie mi-ai arătat aici că se poate să reușești în aproape orice condiție dacă vrei. Și asta este cea mai importantă calitate pe care o are un atreprenor”, i-a spus Dragoș Petrescu. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni