• PRO TV
  • VIDEO A întins coarda și a câștigat. Cristina Bâtlan, ofertă neașteptată pentru o afacere de familie

VIDEO A întins coarda și a câștigat. Cristina Bâtlan, ofertă neașteptată pentru o afacere de familie

Elena Oancea și Ioana Adina Oancea sunt mamă și fiică. Cele două antreprenoare reprezintă o afacere de familie, pusă pe picioare datorită experienței de a lucra cu plantele pe care fiecare o are din copilărie.

Careless Beauty este un producător de dermatocosmetice 100% naturale și vegane și furnizor de servicii de estetică naturistă. Compania, înființată de Elena Oancea (62 de ani) se concentrează pe descoperirea proprietăților curative ale plantelor medicinale care cresc în România și realizarea de produse cosmetice inspirate de natură.

În cei 20 de ani de existență, brandul s-a făcut cunoscut în țară și în străinătate, unde a fost distins cu diverse premii. Însă, profitul este principalul handicap al businessului – iar asta pentru că nu prea există.

Cele două antreprenoare au venit la Imperiul Leilor să ceară o investiție de 350.000 de euro pentru a putea investi în marketing și în procesul de stimulare a vânzărilor. Au fost dispuse să ofere 20% din afacerea lor, însă investitorii nu au fost convinși că pot face față pe o piață cu o sumedenie de produse asemănătoare, consacrate deja pentru proprietățile lor curative.

Cristina Bâtlan a fost singura interesată de un parteneriat cu familia Oancea, însă procentul pe care l-a cerut le-a descurajat pe cele două femei.

În final creatoarea brandului Musette și-a revizuit oferta, fiind de acord să aloce 350.000 de euro în schimbul a 75% din încasări, în primii doi ani de parteneriat. După cei doi ani, Cristina Bâtlan se va mulțumi cu 40% din acțiuni. Toți investitorii s-au declarat impresionați de puterea de negociere a colegei lor și de disponibilitatea de a investi o sumă considerabilă.

Urmărește emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni