VIDEO Afacerea cu porțelanuri a Georgianei Deaconu l-a atras pe Dan Șucu

Dr. Wargha Enayati s-a grăbit să obțină semnătura Georgianei Deaconu și i-a oferit mai mulți bani decât a cerut ea: 75.000 de euro, pentru 20% din acțiuni. Însă nu a fost singurul interesat.

Așa de repede nu m-am hotărât niciodată, dar sunt de acord să plătesc cele 60.000 de euro pentru 20% din compania ta”, i-a spus Dr. Wargha Enayati antreprenoarei. Dragoș Petrescu a fost impresionat de apetitul pentru investiție al colegului de platou, dar a solicitat intervenția medicilor.

Luați-i temperatura lui Wargha!”, a glumit fondatorul City Grill Group.

Porțelanurile lucrate manual au intrat și în vizorul lui Sebastian Dobrincu și în atenția Cristinei Bâtlan, însă Dan Șucu a plusat pentru a obține parteneriatul cu Georgiana.

Ai rămas în ghearele mele acum”, a spus fondatorul Mobexpert, care i-a făcut o ofertă mai puțin generoasă, însă explicația e că el activează într-un domeniu în care expertiza sa e mai valoaroasă decât a celorlalți lei: 40.000 de euro sub formă de împrumut, 20.000 de euro sub formă de acțiuni și un spațiu de producție de 195 mp în Pipera, acordat cu chirie.

Antreprenoarea a ales-o pe Cristina Bâtlan, cu care a simțit că are o chimie.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni