• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO Alexandru Barbu, afacere cu rulote turistice pentru pasionații de călătorii în natură

VIDEO Alexandru Barbu, afacere cu rulote turistice pentru pasionații de călătorii în natură

Alexandru Barbu (42 de ani) este inginer de profesie, iar experiența de până acum și dragostea pentru călătorii în natură l-au determinat să pună pe roți un produs foarte apreciat de turiștii de caravană.

Rulotika este brandul sub care antreprenorul produce rulote turistice unicat, realizate după propriile planuri. Acum are un prototip de rulotă pentru două persoane și unul pentru patru persoane, însă se bazează pe o investiție de 100.000 de euro pentru a produce, în primul an, 25 de unități de acest fel.

Vehiculul său are mai multe atuuri, spune Alexandru: este detașabil, poți scoate șasiul și să-l transformi în platformă de transport ATV-uri, motociclete, ambarcațiuni, unități de comerț stradal. Din păcate, nu a vândut nicio unitate, până acum, fiindcă nu și-a permis să investească în realizarea unui model în afara prototipului. 

Cristina Bâtlan s-a arătat intrigată de faptul că nu a investit în producerea unei rulote, pe care să o vândă și să obțină confirmarea clientului său că are un produs bun. Acest lucru a înfuriat-o pe investitoare, care crede că motivul real este altul. „Spune-mi adevărul! Nu ai vrut să faci sau nu e valoros! Nu ai o abordare serioasă a unui antreprenor cu experiență. Sunt complet dezamăgită”, i-a spus Cristina Bâtlan.

Tu încerci să creezi prototipul ideal fără să validezi că există, în primul rând, interes pentru ceea ce faci. Din păcate, nu cred că ești nici cel mai bun om să rulezi afacerea asta”, i-a transmis Sebastian Dobrincu.

Toți leii s-au retras, considerând că nu pot să investească într-o afacere care nu e încă validată de piață.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni