• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO Anca Boeroiu, afacere în creștere din mâncare sănătoasă. Pe Dragoș Petrescu l-a convins

VIDEO Anca Boeroiu, afacere în creștere din mâncare sănătoasă. Pe Dragoș Petrescu l-a convins

Anca Boeroiu a terminat Medicina la Iași, dar n-a activat mult în domeniu. Venirea pe lume a fiicei ei i-a schimbat complet modul de a privi lucrurile și a propulsat-o în lumea afacerilor.

Tânăra de 34 de ani a trecut printr-o perioadă depresivă după ce a născut. S-a întors la muncă la patru luni după ce a devenit mamă, însă și-a dat seama că locul ei nu mai e acolo. „M-am pregătit o viață pentru venirea mea în fața leilor”, a mărturisit Anca imediat ce a pășit în Imperiu.

Ea a pus pe picioare Seed, un laborator de preparat bunătăți vegane fără zahăr și aditivi. Era vegetariană și vegană încă dinainte de a intra în afacere, iar asta a ajutat-o să creadă în reușită. Din toamna anului 2021 deține și un restaurant în care servește preparatele sale vegane, pentru mic dejun, prânz și cină.

De la investitori are nevoie de 120.000 de euro, în schimbul a 10% din acțiuni, pentru a-și dezvolta afacerea. Însă, leii cred că ea nu are niște perspective foarte clare despre cum va evolua Seed. Cifrele nu-l conving pe Sebastian Dobrincu. Investitorul spune că nu vede cum ar putea avea un business ca al ei o marjă de profit de 45%.

Finanțatorii au mâncat, au apreciat gustul, dar nu au investit. Totuși, Dragoș Petrescu i-a oferit acces la platforma Out4Food a grupului City Grill, care livrează mâncare la domiciliu în București și Ilfov, fiindcă a fost vrăjit de gustul preparatelor sale.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni